Ce haine noi porți și ce dăruiești de Paște?

Ce haine noi porți și ce dăruiești de Paște?
Apropierea Paştelui ne aduce aminte şi de una dintre cele mai cunoscute tradiţii româneşti specifice acestei sărbători: purtarea unor haine noi cu prilejul Învierii Domnului. Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre cum a pornit această tradiţie, puteţi citi mai multe în articolul nostru de aici.

Având în vedere că aveţi de luat două, dacă nu chiar trei decizii importante zilele acestea – unde petreceţi Paştele, ce haine noi să purtaţi şi ce daruri să oferiţi - noi ne-am gândit să vă venim în ajutor. Astfel, v-am pregătit câteva idei despre ce haine noi să purtaţi în funcţie de locul unde veţi petrece sărbătorile pascale, dar şi ce cadouri româneşti de la ColorEscu să pregătiţi pentru cei dragi.

Când iei masa de Paşte la... ai ei/ai lui

Ştim cu toţii că relaţiile cu socrii pot fi, uneori, cu mici suişuri şi coborâşuri, aşa că, într-o astfel de ocazie, în faţa lor trebuie să arătaţi că sunteţi mai uniţi ca niciodată. De exemplu, puteţi opta pentru tricourile Motive Ţesute pe alb (varianta de damă - aici, varianta de bărbat - aici), modelul Noi, România (varianta de damă - aici, varianta de bărbat – aici) sau tricourile din colecţia Tradiţii, potrivite pentru toată familia (varianta de damă – aici, varianta de bărbat – aici, varianta pentru cei mici - aici).

Tricouri Noi, Romania


Ce le puteţi face cadou socrilor de Paşte? Bluza Simbol Furcă poate fi o soluţie elegantă pentru mama, în timp ce Bluza Opinci Româneşti poate reprezenta un cadou perfect pentru tată. Sau, de ce nu, le puteţi dărui un set de tricouri Escu (găsiţi aici varianta de damă şi aici varianta de bărbat).

Dacă alături de voi sunt și frați, surori, nepoți și alte rude, avem idei pentru fiecare.



Paştele cu părinţii

Masa de Paşte cu părinţii reprezintă un moment liniştit, cu voie bună şi bunătăţi tradiţionale. Alege tricoul Floarea tradiţională cu delicatele sale nuanţe de bleu sau tricoul polo galben brodat cu lupul dacic, pentru o ţinută aflată la graniţa dintre elegant şi relaxat.

În dar, le poţi oferi părinţilor tăi setul de tricouri Mama Zmeilor şi Zmeul Însuşi.

În vizită (cu sau fără miel) la naşi

Cu sau fără miel, poate că naşii v-au invitat pe la ei cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Cu ce vă îmbrăcaţi? Tricoul lung Stea în Opt Colţuri poate fi un compromis între tradiţie, femininate şi comoditate, în timp ce tricoul polo brodat Cap de Bour se potriveşte unui prânz liniştit, nici foarte elegant, dar nici 100% informal.

În dar, le puteţi oferi naşilor voştri tricourile Om Bun (varianta de damă – aici, varianta de bărbat - aici) sau, dacă sunt o fire mai glumeaţă, tricourile Jupân şi Jupâneasă.

Evadare cu ouă roşii la munte

Pentru unii dintre noi, Paştele înseamnă o fugă la munte. Fie că plecaţi cu toată familia, fie că porniţi la drum cu mai mulţi prieteni buni, pentru munte e bine să fiţi pregătiţi. Prin urmare, un hanorac este primul element care nu trebuie să lipsească din bagaj. Fie că alegeţi hanoracul Dac-Lup, fie pe cel cu Lupul Dacic, important este să le aveţi la voi. Nu uitaţi că şi jacheta Lupul Dacic poate ţine de cald în caz de drumeţie, iar tricourile Pe Ici, Pe colo (varianta de damă – aici, varianta de bărbat – aici) vă pot fi parteneri de aventuri.

Cozonacul în bagaj de cală

De Paştele acesta, vreţi să plecaţi într-o vacanţă peste hotare? Nu uitaţi să împachetaţi, pe lângă cozonacul tradiţional, şi hanoracele #România (de damă şi de bărbat), ca să vă ţină de cald pe drum, dar şi tricourile Decebal şi Lupul Dacic. Dacă preferaţi ceva puţin mai elegant pentru masa de Paşte, puteţi alege tricourile polo albe brodate cu albastru – de damă şi de bărbat.

Iar dacă aveţi prieteni sau rude din afara ţării pe care îi vizitaţi cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, oferiţi-le în dar cadouri tradiţionale, care să le aducă aminte de casă, dar care să îi şi facă să se remarce în comunităţile lor. De exemplu, tricoul Amprentă România (click aici pentru varianta de bărbat), bluza Puls Românesc, hanoracul Opinci Româneşti sau tricourile Motive Ţesute pentru toată familia (varianta de damă – aici, varianta de bărbat – aici, varianta pentru copii - aici) sunt, toate, modele inspirate din tradiţiile, simbolurile şi culorile româneşti.  



De asemenea, pentru împătimiţii de sală, fitness şi sport (care trăiesc în străinătate, dar nu numai), cadouri faine pot fi poate fi Tricoul Lup Dacic din material tehnic, tricoul de sport #România sau Bluza de compresie sport Lup Dacic

Cam acestea sunt sugestiile noastre. Sperăm ca, printre ele, să găsiţi cadourile de Paşte potrivite pentru cei dragi. Şi pentru că ştim că socializarea poate fi şi treabă grea, indiferent unde veţi petrece Paştele în acest an, nu uitaţi să citiţi şi despre 5 obiceiuri de Paşte de care suntem (aproape siguri) că nu aţi auzit până acum, ca să aveţi un subiect de conversaţie la nevoie :)

Şi-am încălecat p-un ou,
Şi v-am povestit din nou,
De cadouri româneşti,
Şi tricouri vitejeşti.
În dar să le dăruiţi
Celor pe care-i iubiţi!
 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!