Pentru el - Trendurile verii 2021 în hainele ColorEscu

Pentru el - Trendurile verii 2021 în hainele ColorEscu
În articolul precedent, v-am demonstrat nu numai că românescul este mereu la modă, ci şi că hainele de la ColorEscu sunt, ca de fiecare dată, în tendinţe. Iar acest lucru se întâmplă nu doar în cazul modei feminine, ci şi când este vorba de tendinţele de fashion masculine: o bună parte din trend-urile sezonului călduros al anului 2021 recomandate domnilor se regăsesc şi în hainele şi accesoriile ColorEscu.

Aşadar, băieţi, haideţi să vedem ce se poartă vara aceasta!
Tricol Coloana Traditionala ColorEscu


Imprimeurile florale

N-am spus-o noi, ci marile case de modă ale lumii şi majoritatea revistelor de specialitate: în vara anului 2021, imprimeurile florale inspirate din anii 1970 se regăsesc în moda bărbătească. Însă nu toată lumea este gata să poarte piese vestimentare atât de puternice vizual, aşa că la ColorEscu, avem soluţia: simboluri româneşti reinterpretate care, vizual, te-ar putea trimite cu gândul la aspecte florale, dar care, de fapt, reunesc elemente tradiţionale într-o estetică modernă. Exemple? Tricoul Coloana Tradiţională, tricoul Motive Ţesute pe negru sau tricoul Simbol România.

Pantaloni scurti Lupul Dacic ColorEscu
Pantalonii scurţi

Au ieşit tiptil din asocierea strictă cu vacanţele şi şi-au făcut uşor uşor loc în moda casual şi în ţinutele de zi cu zi. Aşadar, credem că e cam clar: pantalonii scurţi şi bermudele bărbăteşti sunt aici ca să rămână. Tendinţele verii 2021 au acceptat acest lucru şi i-au transformat în piesă vestimentară must-have a sezonului. La ColorEscu găsiţi atât variante casual, de tip chino pentru zilele călduroase de la birou, precum pantalonii scurţi negri cu broderie galbenă Lupul Dacic sau pantalonii bej ColorEscu, cât şi variante cu şnur, din material moale și prietenos,pentru zile mai relaxate, precum pantalonii bleumarin cu broderie Cap de Bour.

Tricou Motive Tesute ColorEscu
Alb din cap până în picioare

Moda masculină din vara anului 2021 aduce o adevărată provocare: purtarea culorii albe din cap până în picioare. Dacă ai deja încălţămintea sport şi pantalonii de un alb imaculat pentru următoarea ta ţinută, noi o completăm fie cu tricoul Lup Dacic cu broderie, fie cu tricoul Motive Ţesute pe alb. Amândouă sunt albe, dar includ câte un detaliu vibrant care te va ajuta să ieşi în evidenţă.


Haine de inspiraţie nautică

Tricoul Simbol nu este inspirat din elemente nautice, dar accentele lui albastre te duc cu siguranţă cu gândul la mare şi la infinitul cerului. Iar dacă vrei să îţi completezi ţinuta cu un element ce aminteşte de frânghiile de pe vapoare, îl poţi asorta cu o brăţară sfoară tricolor.

Tricou Zimbru de Romania ColorEscu
Culori intense

Chiar dacă nu avem în colecţie toate nuanţele puternice, „acide”, recomandate domnilor în acest sezon cald, ne mândrim cu tricourile noastre care aduc energia verii datorită galbenului iluminator – votată una din culorile anului 2021. Astfel, fie că preferi un tricou polo cu broderie discretă Lupul Dacic, fie că vrei să alegi dintre tricourile casual Zimbru de România sau Lupul Dacic, un lucru e sigur: galbenul intens se va asorta perfect cu restul garderobei tale şi te va ajuta să ieşi în evidenţă.

Şi-am încălecat pe-un umeraş
Şi-am dat fuga pe imaş,
Să vă spunem ce se poartă
Să faceţi din haine artă :)



 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!