Pentru Ea - Trendurile verii 2021 în hainele ColorEscu

Pentru Ea - Trendurile verii 2021 în hainele ColorEscu
Indiferent dacă preferi hainele clasice, atemporale, sau urmăreşti toate revistele de fashion ca să fii mereu „în trend”, un lucru este clar: românescul este mereu la modă dacă se asortează cu spiritul tău. Simbolurile tradiţionale, reinterpretate de ColorEscu în cheie modernă şi „asortate” materialelor de calitate îţi completează fără problemă orice garderobă.

Mai mult, nu numai că se asortează cu (aproape) tot ce se poartă în această vară, dar, pe alocuri, chiar se pot alătura fără probleme vestimentaţiilor prezente în paginile revistelor de modă din acest sezon, pentru că o bună parte din tendinţele de vară ale anului 2021 din moda feminină se regăsesc şi în hainele şi accesoriile ColorEscu.

Aşadar, fetelor, haideţi să vedem ce se poartă vara aceasta!
Tricou Lupul Dacic galben iluminator
Galbenul iluminator

Votat şi una din culorile anului 2021, galbenul iluminator este pe primul loc în top 7 culori ale verii, iar la ColorEscu îl găsiţi, în toată veselia lui, asortat cu un simbol românesc al puterii şi curajului, pe tricoul Lupul Dacic.
Tricou Simbol Traditional dama ColorEscu
Albastrul celest

O altă culoare în topul verii 2021, albastrul celest se regăseşte în accentele Tricoului Simbol, accente care poartă în ele libertatea cerului şi infinitul mării. Dacă îți tresare sufletul când vezi acest model, ai și de ce: simbolurile imprimate cu grijă și drag pe tricou le-ai mai văzut, probabil, pe porțile maramureșene, în plimbările tale, sculptate pe obiecte tradiționale de lemn și nu numai.
Tricou Vremuri Noi ColorEscu
Portocaliul „dovleac”

Portocaliul a intrat recent în colecţia ColorEscu, odată cu noul tricou Vremuri Noi. Vibrante şi gata să te scoată în evidenţă, vremurile noi vin din reinterpretarea a ceea ce e bun și frumos. Iar portocaliul, fie în tonurile îndrăzneţe, fie în nuanţe mai terne, este în top culori ale verii 2021. 
Tricou Traditii dama ColorEscu
Roşul cireaşă

Pasiune, energie, vitalitate – sunt doar câteva dintre emoţiile pe care le stârneşte roşul viu purtat în vara anului 2021. Iar la ColorEscu, nuanţa vibrează în tricoul Simbol Tradiţii: roșu ca focul, ca iubirea, ca sângele de român aprig, ca un apus de soare înflăcărat.
Tricou Mama Zmeilor ColorEscu
Imprimeuri amuzante

Deşi  nu au „ieşit” niciodată din tendinţe, în vara aceasta, mai mult ca oricând, se poartă imprimeurile  amuzante şi aflate în afara tiparelor. Însă, dacă vrei să te remarci cu adevărat în sezonul cald al anului 2021, noi îţi recomandăm să optezi pentru personaje și elemente din basmele şi snoavele româneşti. Aşa că, dacă vrei o Ileana Cosânzeana, o Mama Zmeilor, o Jupâneasă sau .... nişte Opinci, le găseşti pe toate pe colorescu.ro.
Tricou Motive Tesute ColorEscu
Monocromul

Combinaţia alb-negru este, cu siguranţă, un clasic, iar toţi designerii s-au decis să o păstreze în tendinţe şi pentru vara anului 2021. La ColorEscu, ne place să spargem puţin monocromia cu mici accente de roşu, dar modelele Motive Ţesute pe negru, respectiv Motive Ţesute pe alb sunt perfecte pentru ţinuta ta monocrom, fie că alegi să le asortezi cu o pereche de jeanşi negri sau cu o fustă albă.

Şi-am încălecat pe-un ac
Şi v-am spus cum să vă-mbrac
Ca în fashion trends să fiţi,
Toată vara să zâmbiţi :)

 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!