Top 4 recomandări pentru cadouri de Crăciun pe ultima sută de metri

Top 4 recomandări pentru cadouri de Crăciun pe ultima sută de metri
S-a întâmplat (şi) anul acesta: Crăciunul e la doar câteva zile distanţă şi tu n-ai apucat să cumperi toate cadourile pentru cei dragi. Ce te faci acum?

În primul rând, respiri adânc şi realizezi că nu eşti singura persoană căreia i se (mai) întâmplă astfel de lucruri. La urma urmelor, aşa cum există oameni foarte organizaţi, care reuşesc să ia toate cadourile de Crăciun încă de la începutul lunii decembrie (sau chiar mai devreme), aşa există şi persoane care caută cele mai potrivite daruri până în ultima clipă.

În al doilea rând, acum că te-ai mai liniştit puţin, citeşti mai departe acest articol, pentru că avem câteva sfaturi pentru tine care te vor ajuta (zicem noi) să ieşi cu bine din această situaţie.

1. Magazinele online sunt o soluţie, dar ia în calcul timpul de livrare!

Cumpărăturile online te pot salva, fără doar şi poate, deoarece dintr-un singur loc (din faţa calculatorului, laptop-ului sau telefonului) şi fără alergătură poţi găsi cadouri diverse, pentru toată lumea. Ia în calcul, însă, timpul necesar de livrare! În general, magazinele îţi fac o estimare a datei în care va sosi coletul la tine, dar este posibil ca zilele acestea curierii să întârzie din cauza volumului mare de comenzi.

Bluza Furca de la ColorEscu


Verifică dacă magazinul precizează o dată limită până la care poţi comanda în aşa fel încât să îţi fie garantat că livrarea se va face înainte de Crăciun. De exemplu, pe colorescu.ro, toate comenzile făcute până pe 22 decembrie, ora 16:00 ajung la tine în timp util cât să poată fi puse sub brad.

2. Cardurile cadou îţi vin în ajutor, mai ales în situaţii „de urgenţă”

Ai putea spune că un card cadou poate fi un dar destul de impersonal. Însă, noi îţi te asigurăm că, dacă alegi magazinul potrivit de unde să îl cumperi, se poate transforma într-un dar minunat, pe care îl poţi obţine aproape instant şi care poate aduce multă bucurie. De exemplu, un card cadou de la o librărie poate face un cititor extrem de fericit, aşa cum un card cadou de la un magazin de beauty&make-up bucură sufletul oricărei pasionate de produse de frumuseţe.

Card Cadou de la ColorEscu

Iar orice iubitor de românesc se va bucura, cu siguranţă, să primească un card cadou de la ColorEscu. Le găseşti în 4 variante, livrarea lor se face la adresa de email comunicată, în zilele lucrătoare, în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, iar cel care le primeşte în dar le poate folosi imediat. Dacă nu eşti convins(ă) încă, poţi citi aici şi 6 motive pentru care un card cadou de la ColorEscu este cea mai bună idee.

3. Dă fuga într-un magazin fizic! Uite de unde te poţi inspira

De la un punct încolo, o comandă făcută online nu va mai putea ajunge la tine în timp util ca să fie predată Moşului şi să poată fi pusă sub brad. Aşa că va trebui să te îmbraci (bine), să te echipezi corespunzător cu masca şi certificatul şi să ieşi din casă la vânătoare de cadouri.



Este posibil să te întâlneşti cu alţi „vânători” care, la fel ca tine, nu au bifat toată lista Moşului la timp, astfel că îţi recomandăm, dacă ai ajuns în acest punct, să încerci să ajungi cât mai devreme în magazine sau în intervale orare mai puţin aglomerate. Chiar şi aşa, tot e posibil să fie o experienţă haotică, aşa că înarmează-te cu răbdare.

Ca să reduci pe cât posibil aglomeraţia, iată câteva tipuri de magazine unde ai şanse multe să găseşti un număr mare de cadouri pe un număr mic de metri pătraţi:

- Mall-uri – pentru că, de obicei, găzduiesc o varietate mai mare de magazine, unde poţi găsi de la haine şi accesorii la cosmetice;
- Librării – contrar primei impresii, aici nu găseşti doar cărţi. Lanţurile mai mari de librării găzduiesc, pe lângă romane, şi o serie de alte obiecte numai bune de dăruit, cum sunt jocurile de societate, diverse obiecte decorative speciale sau accesorii pentru ceai şi nu numai;
- Showroom-ul ColorEscu din Strada Vasile Lascăr, nr 5-7. Avem aici haine şi accesorii inspirate din simboluri româneşti, pentru toţi iubitorii de românesc. Mai mult, găseşti la noi şi tricouri funcţionale deosebite, pentru toţi prietenii tăi pasionaţi de sport şi de competiţii sportive.

Nu uita să verifici programul de funcţionare de dinainte de Crăciun al magazinelor în care vrei să ajungi. Pe 24 decembrie acestea ar putea fi închise sau ar putea funcţiona cu program redus. Showroom-ul ColorEscu funcţionează între 20 şi 23 decembrie de la ora 8:00 dimineaţa până la ora 20:00 seara.

4. Un cadou „handmade” pentru cei dragi

Ca să fim 100% sinceri, această soluţie este, probabil, la îndemână doar pentru cei mai talentaţi dintre noi, care au spirit artistic şi aventuros şi nu se tem să creeze „de mână” un cadou pentru cei dragi din viaţa lor. Pictează un tablou sau o imagine specială (dacă ai talent la desen), construieşte un brad inedit, fă un colaj sau ... împleteşte-le un fular.

Alternativ, dă fuga într-un supermarket şi creează un „coş cadou personalizat” cu bunătăţile favorite ale destinatarului :)

Sperăm ca sfaturile să vă fie de folos!

Şi-am încălecat pe-un ren,
La cadouri să vă-ndemn,
Daruri faine să găsiţi,
Cu drag să le dăruiţi :)

 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!