6 motive pentru care un Card Cadou ColorEscu este cea mai bună idee

6 motive pentru care un Card Cadou ColorEscu este cea mai bună idee

Zilele scurte și reci… globuleţele şi luminiţele de Crăciun care şi-au făcut  apariţia prin magazine și pe străzi ne fac să ne aducem aminte că a început „sezonul cadourilor”. Moș Nicolae a dat startul sărbătorilor și ne așteaptă toate momentele vesele şi speciale pe care le iubim şi în cadrul cărora sărbătorim prin surprize şi daruri oferite celor dragi nouă.

Însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Unii dintre noi adoră să plănuiască din timp cadourile pentru toţi apropiaţii: liste peste liste, căutări pe internet, întrebări discrete în stânga şi în dreapta sunt doar câţiva dintre paşii pe care îi parcurg, cu deosebită plăcere, în această perioadă. Pentru alţii, însă, găsirea unui dar potrivit poate fi o experienţă uşor obositoare. Mai mult, deoarece nu sunt obişnuiţi să se pregătească in avans, aproape întotdeauna ajung să cumpere ceva pe ultima sută de metri…

Fie că faci parte din prima sau din a doua categorie, noi îţi venim în ajutor cu o soluţie: un Card Cadou ColorEscu. Mai mult, îţi spunem şi 6 motive pentru care noi credem că ar trebui să-l oferi în dar.

  1. Este cel mai sigur cadou în această perioadă

Din păcate, ne confruntăm în continuare prin vremuri dificile. Vom trece cu bine peste toate, însă, deocamdată, distanţarea socială şi evitarea întâlnirilor faţă în faţă rămân printre cele mai bune metode prin care îi ţinem pe cei dragi în siguranţă. Un Card Cadou ColorEscu este 100% digital şi îl poţi oferi cadou oricui, oriunde, indiferent de distanţa dintre voi!

  1. Este un cadou potrivit oricui

Ai un prieten puţin mai pretenţios care nu știi sigur ce şi-ar dori? Ai o prietenă pasionată de sport? Soţia ta are nevoie de o bluză nouă? Iubitul tău caută un hanorac comod, practoc, dar care să și exprime un mesaj? Hainele cu spirit românesc de la ColorEscu sunt perfecte pentru fiecare dintre ei, iar cu un card cadou, le poţi oferi oricui dintr-un singur gest.
Carduri Cadou de la ColorEscu

  1. Oferi „potenţial” :)

Ştii momentele alea când ţi se pare că ai o idee grozavă de cadou, apoi, pe măsură ce te apropii de momentul în care trebuie să-l dai sărbătoritului, începi să te simţi cuprins de îndoieli? Ei bine, cu cardul cadou de la ColorEscu ai scăpat de astfel de griji. Indiferent dacă norocosul primitor al cardului va alege o ţinută sport, o borsetă, o rochie sau o jachetă, tu îi oferi posibilitatea de a alege oricare dintre aceste lucruri sau… chiar pe toate

  1. Nu dai greş când e vorba de măsuri

Hainele sunt un cadou perfect pentru aproape orice ocazie. Mai ales hainele care au şi o semnificaţie şi care transmit mai mult decât o imagine frumoasă. Însă mulţi dintre noi evită să le ofere deoarece se tem că nu vor nimeri măsura potrivită (mai ales că probabil avem, cu toţii, pitită în cel mai adânc colţ al dulapului, cel puţin o haină primită în dar care fie ne e prea mare, fie prea mică). Un Card Cadou ColorEscu rezolvă această problemă.

  1. Este cadoul „de urgenţă”, pe care îl poţi cumpăra chiar şi cu o zi înainte

Unul dintre marile avantaje ale cardului cadou de la ColorEscu este că îl poţi trimite oricui, oriunde, într-un timp scurt. De îndată ce l-ai achiziţionat, trimiterea cardului cadou pe mail se face în zilele lucrătoare, în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

  1. Este simplu de achiziţionat şi de folosit

Tu îl achiziţionezi cu câteva click-uri pe site, iar cel sau cea care îl primeşte în dar nu trebuie decât să îl introducă în căsuţa potrivită atunci când dă comanda. Ce poate fi mai simplu de atât? :)

Cum comanzi un Card Cadou ColorEscu?

  1. Adaugi în coșul de cumpărături câte carduri cadou dorești
  2. Plătești cu cardul sau prin OP
  3. Primești prin e-mail cardul în format electronic. Acesta conține codul cardului
  4. Trimiterea mailului se face în zilele lucrătoare, în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii
  5. Destinatarul CARDULUI CADOU îl poate folosi imediat, scăzând valoarea acestuia din valoarea comenzii finale.

Mai multe despre cardul cadou de la ColorEscu poţi citi aici.

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!