Top 10 tricouri ColorEscu de oferit cadou ca Mărţişoare

Top 10 tricouri ColorEscu de oferit cadou ca Mărţişoare
Într-un articol publicat recent v-am argumentat de ce credem noi că un tricou de la ColorEscu poate fi Mărţişorul ideal pentru fetele şi femeile din viaţa voastră pe care le iubiţi mult, pe care vreţi să le surprindeţi şi cărora vreţi să le faceţi o surpriză frumoasă la început de primăvară.

Acum, venim în ajutorul vostru şi cu sugestii care să vă ajute să alegeţi mai uşor unul din modelele de pe site. Iată care sunt, în opinia noastră, top 10 tricouri ColorEscu pe care le poţi oferi în dar ca Mărţişor, acele modele în culorile alb-roşu sau în variante care cuprind combinaţia vişiniu-roşu specifică Mărţişorului.

1. Tricoul Motive Ţesute, varianta ţesută în alb-roşu

Nu cred că mai are nevoie de vreo introducere: dacă te uiţi la el, vezi că tricoul Motive Ţesute, în varianta lui clasică alb-roşu, este însăşi întruchiparea clasicului şnur de mărţişor. Ideal nu doar pentru doamnele şi domnişoarele care vor să îşi asorteze ţinuta de birou cu o interpretare modernă a simbolurilor româneşti, ci şi pentru toate iubitoarele tradiţiilor noastre.

2.  Tricoul Gânditor Cucuteni

Alb – roşu închis – artă decorativă: tricoul Gânditor Cucuteni este un model deosebit, inspirat de o statuetă antropomorfă masculină, numită GÂNDITORUL, realizată în urmă cu aproximativ 7000 de ani în așezarea culturii PRECUCUTENI de la TÂRPEȘTI (județul NEAMȚ). Poate fi cadoul ideal pentru pasionatele de artă şi doamnele care pun mare preţ pe originalitate atunci când îşi aleg hainele din garderobă.

3. Tricoul tehnic Motiv România

Pentru doamnele şi domnişoarele care iubesc sportul, tricoul tehnic Motiv România este cadoul ideal de Mărţişor (sau de 8 Martie): nu trebuie decât să-l asortezi cu un şnur alb roşu şi un bucheţel de ghiocei.

4. Tricoul Stea în 8 colţuri

Alb – burgundy – energie: Steaua în 8 colţuri, redată stilizat pe acest tricou deosebit, este simbol al energiei regeneratoare și motor al timpului. Așa cum le-a fost călăuză păstorilor și navigatorilor de veacuri, ne poate fi și nouă element de ghidaj spre o stare de mai bine şi poate fi, fără îndoială, acel Mărţişor care să surprindă plăcut orice doamnă sau domnişoară care iubeşte modelele de inspiraţie tradiţională.

5. Tricoul Mândră

Când strecori amintirea soarelui în combinaţia alb-vişinu şi o împleteşti într-un model tradiţional de excepţie, obţii tricoul Mândră – delicat, feminin şi potrivit tuturor mândrelor din viaţa voastră.

6. Tricoul Pe Ici, pe Colo

Vine, vine primăvara, se aşterne-n toată ţara şi aduce cu ea după-amiezele ideale de plimbat cu bicicleta. Pentru doamnele şi domnişoarele din viaţa voastră pasionate de biciclit din zori şi până în seară, alegeţi tricoul Pe Ici, pe Colo ca mărţişor vestitor de plimbări pe două roţi.

7. Tricoul Infinitul

Galbenul soarelui e din nou împletit cu albul zăpezii şi roşul sângelui pe tricoul Infinitul. Pentru iubitorii de românesc, infinitul este îmbinarea perfectă de simboluri și elemente tradiționale, restilizate în notă modernă, astfel încât să se încadreze perfect în lumea zilelor noastre.

8. Tricoul Cosânzeana

Ai în viaţa ta pe cineva care încă mai crede în poveşti şi în lucruri bune? Acea persoană iubită care străluceşte ca un soare în inima ta? Dăruieşte-i de Mărţişor tricoul Cosânzeana, ca să vadă cât de mult înseamnă pentru tine.

9. Tricoul Mama Răniţilor

Cu toții avem în viața noastră o ”mamă a răniților”. Este acea mamă, soră, prietenă, soție, colegă, fiică la care toată lumea merge când are ceva pe suflet, căutând soluții sau măcar alinare. Dacă o recunoști pe ”Mama răniților” din viața ta, spune-i un ”mulțumesc” original, oferindu-i cadou de 1 Martie (sau de 8 Martie, de ce nu) un tricou care i se potrivește perfect și vorbește despre firea ei specială.

10. Tricoul Motive Ţesute – varianta ţesută pe negru

Chiar şi când albul zăpezii este înlocuit de negrul cerului nopţii, tricoul Motive Ţesute rămâne un cadou perfect de oferit de 1 Martie. Fie că îl vor lua la birou, fie că îl vor purta în diverse ocazii de zi cu zi, doamnele sau domnişoarele care îl vor primi în dar îl vor aprecia cu siguranţă.

BONUS: Tricoul Mărţişor

Domnilor, nu dați greș cu așa un cadou! Imaginați-vă și replica: ”Iubito, mărțișorul tău sunt eu!”. Credeți că poate spune că puteați găsi ceva mai bun?! Noi sperăm că nu! :)) Doamnelor, de ce să nu se bucure și perechile voastre de mărțișor? Mereu se vaită că femeile au mult mai multe zile în care primesc doar ele cadouri! Iată deci un cadou pentru ei care îi transformă în cadou pentru voi! Nu e convenabil? ;) Tricoul Mărţişor e aici şi gata să fie purtat (la braţ) şi pus la inimă.

Şi-am cules un ghiocel
Şi-am pornit mai cătinel
Să alegem mărţişoare
De dat la ceas de sărbătoare.
 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!