De ce să oferi un tricou ColorEscu de Mărţişor: 5 motive (bine întemeiate)

De ce să oferi un tricou ColorEscu de Mărţişor: 5 motive (bine întemeiate)
Vine primăvara! Vă bucurați? Stați așa, că înainte de primăvară vine Mărțișorul și voi aveți ceva treabă zilele acestea!

Dacă se întâmplă ca anul acesta să vă doriţi un Mărţişor mai deosebit pentru iubita, mama, mătuşa sau prietena cea mai bună, de ce nu aţi alege un tricou ColorEscu? Noi spunem că poate fi Mărţişorul perfect pentru ele şi avem şi cinci argumente bine întemeiate prin care ne susţinem ideea. 

1. O să îl poarte mai mult de câteva zile

Ca să fim sinceri, Mărţişoarele sunt minunate, dar... după 9 zile de purtat la mână sau ca broşă în luna martie, ajung fie agăţate pe vreo crenguţă din vreun pom, fie rătăcite prin sertare de unde, cel mai probabil, nu o să mai vadă lumina zilei decât în anul următor – asta, în cel mai bun caz. Un tricou de la ColorEscu, în schimb, va intra în garderoba de primăvară - vară a persoanei care îl primeşte în dar şi va fi purtat în multe zile cu soare, indiferent de luna calendaristică. 



2.  Este cu adevărat un vestitor al primăverii şi al zilelor calde

Menirea unui Mărţişor este să vestească sosirea primăverii. Ori, ce vestitor mai bun pentru zile călduroase să fie pe lumea asta decât un tricou cu mânecă scurtă? Este piesa vestimentară clasică asociată cu soarele şi temperaturile blânde şi cea pe care o avem în prim plan în garderobă de primăvara până toamna târziu.

3. Este obiectul cu care sărbătoreşti o tradiţie românească despre care ştii sigur că e realizat în România

Colorate, vesele, diverse... mărţişoarele de prin supermarket-uri şi de la tarabe sunt minunate şi cu siguranţă vei găsi o broşă sau o brăţară potrivită oricărei persoane, la preţuri pentru toate buzunarele. Însă te-ai uitat vreodată să verifici unde sunt realizate? Multe din modelele din comerţ sunt produse în China. Nu spunem că e un lucru rău, însă... n-ar fi mai bine să susţii producătorii româneşti sau design-urile inspirate din simbolurile noastre din bătrâni, dacă tot celebrezi o tradiţie românească? Caută ateliere care oferă produse handmade de Mărţişor sau optează pentru un tricou ColorEscu: design-ul lor este 100% românesc şi original, iar modelele sunt create şi imprimate în România.

4. O să o surprindă, pentru că e diferit

Vrei să faci o surpriză? Nimic nu te scoate în evidenţă mai mult decât să optezi pentru un cadou diferit faţă de majoritate, la care persoana vizată nu se aşteaptă, dar de care se va bucura fără îndoială. Un tricou ColorEscu nu este nici broşă, nici brăţară, dar poate fi accesorizat instant cu un şnur alb-roşu şi oferit în dar de 1 Martie.

5. Este soluţia perfectă pentru un singur cadou care să reunească Mărţişor ŞI 8 Martie

Cu programele încărcate pe care le avem cu toţii, este, uneori, greu să ne vedem cu cei dragi fix în ziua în care ne-am dori, mai ales când sărbătorile cad în mijloc de săptămână şi nu sunt nici zile libere. Aşa se face că e foarte posibil să ai nevoie de un cadou pe care să îl oferi deodată şi de 1 Martie, dar şi de 8 Martie – un cadou care să unifice cele două ocazii. Pentru că iese din tipare şi este mai mult decât un mic accesoriu, un tricou ColorEscu poate fi exact acest cadou.

Dacă argumentele noastre v-au convins, vă invităm să aruncaţi un ochi pe propunerea noastră de 10 cele mai potrivite tricouri ColorEscu de oferit în dar ca Mărţişoare şi să alegeţi, din ele, modelele care vi se par cele mai potrivite.

Şi-am încălecat pe-un Mărţişor
Şi v-am spus, uşor uşor,
Cum să le înveseliţi
Pe cele ce le iubiţi
Cu un dar primăvăratic,
Bine asortat cromatic.

 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!