Suntem echipați pentru EURO 2024! Când joacă naţionala şi unde poţi vedea meciurile?

Suntem echipați pentru EURO 2024! Când joacă naţionala şi unde poţi vedea meciurile?
Mai e foarte puțin până la EURO 2024 și, ca toți românii (microbiști și nu numai), așteptăm și noi cu sufletul la gură să vedem meciurile echipei naționale și să strigăm ”Hai, România!” Primele trei meciuri, cele din grupa E, în care ne aflăm alături de Belgia, Slovacia și Ucraina, sunt programate astfel:
 
  • România – Ucraina: luni, 17 iunie, de la ora 16:00

Apropo, pentru acest meci recomandăm să porți Tricoul Tricolor România. Convinge-ți prietenii să-l poarte și ei și faceți, împreună, echipă de suporteri. Tehnic, sport, de culoare galbenă și cu un tricolor reinterpretat, e numai bun de luat la meci, dar și să dea tonul întregii tale săptămâni. Asortează-l și cu o șapcă Football in my DNA, să te ferească de soarele amiezii.
 
  • Belgia – România: sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00

Ca să nu existe confuzii legate de echipa cu care ții, recomandăm să porți tricoul Simbol Tricolor la acest meci. Steagul României flutură clar în design, iar tu te poți relaxa la meci, indiferent dacă alegi să îl vezi la o terasă cu prietenii sau, având în vedere ora înaintată, de pe fotoliul comod de acasă.
 
  • Slovacia – România: miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00

La mijloc de săptămână, imediat după programul de muncă? Noi zicem că cel mai bine ar fi să ai deja pe tine tricoul România Suporter, ca să nu pierzi timpul cu schimbatul ținutei. În plus, dacă pleci de dimineață cu el pe tine, ai toate șansele să stârnești discuții microbiste oriunde te duci. Nu uita de șapca Simbol Tricolor, să te apere de soare pe întreaga zi.

Apropo, dacă nu ai bilet să le urmărești la fața locului, probabil că te întrebi unde poți vedea meciurile? Ei bine, campionatul UEFA EURO 2024, găzduit de Germania, va fi transmis live de PRO TV și va putea fi urmărit și pe PRO Arena și VOYO, conform site-ului canalului de televiziune.

Sincer? Noi sperăm să fie mai mult de trei meciuri pentru ai noștri la EURO 2024, dar până una alta... Hai, România!


 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!