Cinci ţinute pentru suporterii EURO 2024 de purtat în această vară și nu numai

Cinci ţinute pentru suporterii EURO 2024 de purtat în această vară și nu numai
Statutul de suporter este unul special. Fiecare vrea să arate prin tot ce poate că își susține favoriții, inclusiv prin hainele pe care le poartă. Trebuie să transpună în piese de vestimentație comode spiritul de suporter român! Așadar, tu eşti gata pentru EURO 2024? Fie că mergi pe stadion ca să vezi meciurile, fie că te bucuri de ele împreună cu prietenii în fața unui mare ecran, ai nevoie şi de o ţinută sportivă care să arate că eşti suporter adevărat. Nu-ţi face griji, la ColorEscu îţi venim în ajutor. Pe scurt, dedicăm acest articol tuturor pasionaţilor de fotbal, dar şi iubitorilor de sport, în general, care văd în hainele cu spirit românesc o formă de a-și exprima susținerea.

Dacă nu vrei să vezi sugestiile noastre, dar vrei să alegi singur(ă) ce îți place mai mult din colecția noastră de haine cu tricolor, le găsești pe toate în colecția de aici.Aveți zeci de opțiuni de tricouri pentru sportivi români și suporteri ai echipei naționale!

Galbenul, culoarea după care vei recunoaște rapid un suporter al României
La EURO 2024 vom striga HAI, ROMÂNIA! din toate puterile. Ştim că vei striga alături de noi şi mai ştim că vei purta tricoul galben Simbol tricolor în timp ce faci asta, ca să demonstrezi că eşti suporter adevărat. Ia-l şi pe cel mic (sau cea mică) cu tine pe stadion şi asortaţi-vă: modelul Simbol tricolor vine şi în măsuri pentru copii. Alternativ, încearcă şi modelul de tricou Suporter România - după cum îi spune numele, l-am creat special pentru a fi purtat în tribune.3 piese în Tricolor
Ştii cu ce se potriveşte cel mai bine şapca noastră cu broderie Tricolor? Cu tricoul polo cu simbolul Tricolor brodat în piept. Poartă-le împreună şi gata, eşti pregătit să mergi la orice meci. Indiferent cine joacă pe teren, nimeni nu o să se îndoiască de echipa cu care ţii în inima ta. Adaugă şi pantalonii scurţi Tricolor acestui ansamblu vestimentar şi ai întreaga ţinută pentru meciuri.ADN de microbist
Dacă fotbalul e în ADN-ul tău, avem exact ce îţi trebuie. Tricoul Football in my DNA, asortat cu şapca ce poartă acelaşi mesaj sunt combinaţia de care ai nevoie pentru toate meciurile din această vară. În plus, sunt perfecte pentru a semnala oricui că eşti un microbist adevărat.

Stema României, pentru el şi pentru ea
Trei sute de milioane de femei din 21 de ţări ale lumii ar fi interesate (sau foarte interesate) de fotbal, ne spune sondaj publicat la finalul anului trecut de o agenţie din Germania. Ştim că şi în România găsim pe teren multe reprezentante gata să susţină naţionala la EURO. Pentru ele, tricoul Stemă România ar putea fi ţinuta potrivită (poate chiar asortată cu cea a partenerului).

Când fotbalul îşi lasă Amprenta asupra ta
Un adevărat fan al sportului experimentează fiecare moment al jocului cu intensitatea pe care cei nepasionaţi nu o vor înţelege niciodată. Dacă meciurile de fotbal - ale naţionalei, dar nu numai - îşi lasă Amprenta asupra ta, ştim exact ce ar trebui să porţi vara asta: tricoul Amprentă, asortat cu pantalonii scurţi cu acelaşi simbol. Este unul dintre cele mai populare modele ColorEscu şi înţelegem şi de ce.

Noi am lăsat aici doar câteva sugestii, dar gama de produse cu tricolor pe care le avem este mult mai mare, așa că îți poți alege singur ținuta care se potrivește cel mai bine stilul tău.

 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!