Ziua Iei Românești! – 24 iunie e despre ia tradițional românească

Ziua Iei Românești! – 24 iunie e despre ia tradițional românească

Ia tradițională are din 2013 o zi a ei, specială – 24 iunie. O merita și ne bucurăm că vâlva făcută în jurul ei a readus-o în atenția tuturor și a început, de câțiva ani, să fie ceva obișnuit (dacă nu chiar ”trendy-cool”) să vezi ii puratate într-o zi obișnuită, pe stradă. Sunt, de asemenea, idei foarte bune de cadouri românești, cadouri tradiționale pe care oricine le apreciază.

Realizată cu migală, cu atenție, cu creativitate, o ie tradițională românescă este simbol al feminității și al eleganței în starea sa pură, așa cum o știm de sute de ani. Poate tocmai toate acestea au facut-o să rămână, chiar și peste ani, un articol vestimentar extrem de iubit.

Ia românească rămâne pentru mulți artiști – pictori, designeri, etc. – o sursă de inspirație permanentă. Simbolurile ei sunt rinterpretate, reașezate, reconstruite și îmbinate armonios, astfel încât să stârnească aceleași reacții și emoții frumoase indiferent de timp, de timpuri și de generații.

ColorEscu are și el o mare admirație pentru ia noastră populară și deseori ne-a fost sursă de inspirație. Astăzi, când parcă mai mult ca oricând tradiționalul își găsește locul în contemporan, când fuziunea dintre vechi și nou e apreciată, când se reactivează simboluri, valori, credințe și concepte despre frumusețe, ne bucurăm că putem oferi alternative moderne și ușor de purtat pentru cei care vor să poarte haine cu spirit românesc.

De ziua Iei, dar nu numai, purtați o ie românească sau o variantă modernă a ei! Oferiți cadou una cuiva drag! Recomandările din colecțiile ColorEscu sunt:

Bluza Mandra ColorEscu

Bluză Mândră
Tricou Motive Tesute ColorEscu

Motive Țesute

Tricou Coloana Traditionala ColorEscu

Coloană Tradițională

Tricou Origini ColorEscu

Origini

Tricou Floarea Vietii ColorEscu

Floarea Vieții

Tricou Motive Tesute ColorEscu

Motive Țesute

Tricou Vremuri Noi ColorEscu
Vremuri Noi


Haideți să ne bucurăm de Ziua Iei românești și să o purtăm cu drag, fie în forma sa clasică, fie în cea reinterpretată!

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!