Planuri pentru 2021: Mai mult sport în noul an... cu tricouri funcţionale ColorEscu

Planuri pentru 2021: Mai mult sport în noul an... cu tricouri funcţionale ColorEscu
Fiecare început de an e plin de energie, entuziasm şi determinare. În primele săptămâni din ianuarie pui pe hârtie planuri de viitor şi îţi propui obiective de care vrei să te ţii până la Revelionul următor. Una dintre rezoluţiile pe care noi credem că ar trebui să o ai neapărat pe listă – sau măcar să o iei în considerare – este să faci mai mult sport (sau, dacă deja faci acest lucru, să îţi menţii stilul de viaţă activ de până acum). Pentru un antrenament comod, îţi venim în ajutor cu gama noastră de tricouri funcţionale şi bluze de sport inspirate din simboluri româneşti. 
Bluza functionala ColorEscu

De ce să faci mai multă mişcare?

Probabil că nu este o noutate pentru tine – la urma urmelor, despre beneficiile sportului se vorbeşte peste tot –, dar un stil de viaţă activ este esenţial pentru sănătate. De fapt, acestea sunt atât de multe, încât probabil nu ar încăpea toate într-un singur articol. Îmbunătăţirea sistemului imunitar, menţinerea flexibilităţii articulaţiilor, menţinerea tonusului muscular, susţinerea proceselor digestive sunt doar câteva dintre beneficiile fizice ale mişcării.

La acestea se adaugă şi beneficiile psihice şi mentale. Vorbim aici de reducerea stresului şi a stărilor de anxietate, dar şi de buna funcţionare a creierului în ansamblu. Alături de eliberarea substanţelor chimice care au menirea să îmbunătățească energia și starea de spirit, sportul ajută şi la tratarea insomniilor, dar nu numai.

Nu în ultimul rând, practicarea unei activităţi fizice constante te poate ajuta să devii mai motivat şi când vine vorba de alte arii din viaţa ta – personale sau profesionale. Prin sport, îţi dezvolţi autodisciplina, iar prin autodisciplină îţi poţi îmbunătăţi constant obiceiurile din viaţa de zi cu zi.

Tricouri funcţionale ColorEscu: pentru antrenamente comode, cu energia sportivilor români

Susţinem mişcarea şi sportul românesc, în orice formă. De aceea, suntem alături de sportivii români şi, de asemenea, de voi, toţi cei care duc o viaţă activă. Pentru voi, am dezvoltat gama de tricouri funcţionale inspirate din simboluri româneşti, pe care am completat-o recent şi cu prima bluză de compresie sport.

Tricoul Simbol România îmbină două dintre simbolurile de bază ale românilor - coloana și tricolorul. Coloana îți va aminti mereu că limita pentru tot ce poți face nu există decât în imaginația ta, iar tricolorul îți va spune că tot ce faci trebuie făcut cu sufletul pentru a învinge orice bariere.
Tricou functional ColorEscu
Tricoul România este tricoul oficial al sportivilor cu suflet de români adevărați. Deoarece, la ColorEscu, ştim că nu trebuie să faci parte din echipa națională ca să arăți că ești un sportiv român mândru de țara ta.
Tricou ColorEscu pentru sportivi
Tricoul Lup Dacic şi bluza de compresie sport Lup Dacic au un design inspirat de tricoul oficial al Echipei Naționale de Darts. Am fost tare mândri să îl facem pentru ei și se pare că le-a purtat noroc. Lupul Dacic era simbolul de pe stindardul cu care dacii porneau mereu în luptă. Le dădea încredere și putere că pot învinge mereu.
Tricou ColorEscu functional pentru sport
Toate elementele vestimentare din gama funcţională de tricouri tehnice sport sunt din material tehnic - poliester 100% cu uscare rapidă, special conceput pentru activități sportive.

Aşadar, dacă vrei să ai un antrenament comod şi te-ai plictisit de hainele de sport generice cu logo-uri care nu îţi spun mare lucru, alege un tricou funcţional de la ColorEscu.

Tu cât sport ţi-ai propus să faci în noul an?

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!