Tricouri bărbătești polo – nu se demodează niciodată

Tricouri bărbătești polo – nu se demodează niciodată

Moda-i modă și știm cu toții că nu mai există demult tipare în care să ”fie nevoie” să ne încadrăm. Cu cât te îmbraci mai original, cu atât ai șanse să stârnești un trend. Și cu toate astea, așa cum orice femeie are în garderobă măcar o ”mică rochie neagră” (”little black dress” la lui Coco), partenerii lor au tricouri bărbătești polo!

Aceste tricouri sunt cele care scot de multe ori din încurcătură un bărbat când nu știe ce să poarte (și, mai ales, nu are chef de cămașă :) ).

  • E vineri și vrei să te îmbraci mai lejer la birou? – tricou polo
  • E vară și ai o întâlnire la care nu poți merge îmbrăcat sport, dar nici cu cămașă nu vrei? – tricou polo
  • Ai de ținut o prezentare și vrei să ai o ținută cât mai relaxată, păstrând totuși un aspect profi? – tricou polo
Tricou Polo Amprenta ColorEscu

De ce tricouri polo bărbătești?

Pentru că sunt o piesă vestimentară clasică, recunoscută de toată lumea ca fiind unele tricourile de cea mai bună calitate. Croiala le plasează între tricourile sport și cămășile casual, iar materialele sunt foarte ușor și plăcut de purtat.

Există câteva elemente care definesc un tricou polo reușit:

  • Calitatea materialului! Da, e musai ca tricoul polo să fie de cea mai bună calitate.
  • Culoarea de regulă neutră. Dacă nu vrei să exprimi un mesaj anume prin culoarea pe care o porți, tricoul polo recomandat este, de regulă, unul negru, alb sau bleumarin
  • Desing-ul minimalist, de regula realizat prin broderie. Tricourile au brodate diverse simboluri, iar cele de la ColorEscu transmit un mesaj discret și puternic în același timp. Fie că alegi Amprenta Centenară, Simbolul ColorEscu sau cuvântul ”România” brodat, vei ști exact ce mesaj transmiți prin alegerea făcută.

Tricou Polo Barbat ColorEscu

Tricouri polo de damă?

Sigur că da. Nu se mai face demult o distincție foarte clară între piesele vestimentare exclusiv masculine și cele care pot fi purtate și de femei. Și cum să fi exclus chiar tricourile polo care, în funcție de croială, pot să ajute o femeie să adopte o ținută între casual și formal sau chiar…sexy :)

Așadar, nu numai că au toate beneficiile pe care le au și bărbații din purtarea tricourilor polo, dar au și altele în plus. Nu ne mirăm nu? Creativitatea feminină în materie de vestimentație e mult prea bine cunoscută.

La o femeie, tricourile polo merg la orice. Da, chiar la orice, de la blugi, la pantaloni scurți, fuste de piele, de dantelă…ce vreți voi. Încercați! Așteptăm poze :)Tricou Polo Dama COlorEscu

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!