Top 9 sfaturi de îngrijire a unui tricou cu imprimeu. Sau... cum puteţi tu şi tricoul tău ColorEscu să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi :)

Top 9 sfaturi de îngrijire a unui tricou cu imprimeu. Sau... cum puteţi tu şi tricoul tău ColorEscu să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi :)
Repede: imaginează-ţi dulapul de acasă! Câte haine cu imprimeu ai în el? Şi acum, adevărata întrebare: câte din ele arată la fel de bine ca în ziua în care le-ai cumpărat?

La ColorEscu, iubim hainele cu imprimeuri. Fie că sunt inspirate din simbolurile, tradiţiile sau istoria României, tricourile, bluzele, hanoracele, dar şi hainele sport româneşti de la ColorEscu sunt pline de viaţă, de culoare şi de posibilitate. Le poţi asorta cu fuste, pantaloni sau blugi, cu adidaşi sau cu pantofi cu toc. Le poţi lua pentru tine sau le poţi dărui celor dragi – la urma urmelor, când vine vorba de cadouri româneşti, produsele de îmbrăcăminte rămân o idee versatilă, potrivită tuturor gusturilor.

Ştim, însă, că hainele cu imprimeu sunt un pic mai pretenţioase decât altele când vine vorba de păstrare şi întreţinere. De aceea, la ColorEscu începem prin a face tot ceea ce ţine de noi ca să ne asigurăm că vă oferim cea mai bună calitate a lor. Alegem cu grij[ materialele şi ne asigurăm întotdeauna că imprimeurile noastre sunt de cea mai bună calitate :) Pentru că ne dorim ca tu şi hainele tale de la ColorEscu să aveţi o viaţă lungă şi fericită împreună, care să ţină, ca în basme, până la adânci bătrâneţi.

Cu toate acestea, continuarea trebuie să vină de la tine :) Indiferent de cât de bun este materialul sau cât de bine a fost realizat imprimeul, dacă provocările din viaţa de zi cu zi se adună, acest lucru se va vedea. Fără puţin ajutor de la tine imprimeul ar putea avea de suferit – la urma urmelor, până şi Făt-Frumos a avut nevoie de o mână de ajutor ca să îl învingă pe Zmeu, nu-i aşa?

Haine imprmate de la ColorEscu


Prin urmare, ca tricoul tău ColorEscu să aibă o viaţă lungă şi fericită, ca voiniciul din poveste, trebuie să ţii cont de câteva mici reguli de spălare şi de îngrijire. Sunt gesturi mici, dar importante, prin care te vei asigura că imprimeurile de pe hainele tale vor rezista mult şi bine, arătând la fel de pline de culoare ca la început.

1. Spălare: Nu amesteca nuanţele şi nu uita că hainele albe şi hainele colorate sunt duşmance înrăite

Separarea lucrurilor tale pe culori şi nuanţe este primul lucru pe care e bine să îl faci înainte de a te apuca de spălat. În general, evită să amesteci culori închise cu nuanţe deschise. Acest lucru e cu atât mai important când vorbim de tricouri cu imprimeu. Hainele albe ar trebui să fie spălate separat de orice alte nuanţe, la fel ca cele negre. Ar fi bine şi ca o bluză roşie şi un tricou gri să nu se întâlnească în maşina de spălat, doar dacă nu eşti neapărat panicat(ă) de ideea că la final s-ar putea să ai un tricou rozaliu şi o bluză mai puţin roşie decât era iniţial...

2. Spălare: Întoarce hainele pe dos

Hainele fac tumbe multe în maşina de spălat. De cele mai multe ori, se vor lovi de alte haine, dar şi de suprafaţa dură a cuvei de spălare. Întoarce hainele cu imprimeu pe dos la fiecare spălare.

3. Spălare: Ţine tricourile cu imprimeu separat de haine „abrazive”

Din acelaşi motiv menţionat şi mai sus – tumbele hainelor prin cuva de spălat – e bine să speli tricourile cu imprimeu separat de haine „abrazive” – adică obiecte de îmbrăcăminte cu nasturi de metal, țepi, ţinte, fermoare, lanțuri, paiete, mărgele etc. Orice obiect dur care atinge imprimeul îl poate deteriora foarte uşor.

4. Spălare: Recomandarea este să speli hainele la 30 de grade Celsius

Fiecare tricoul de la ColorEscu – precum şi majoritatea hainelor cu imprimeu, de altfel – trebuie spălate la o temperatură medie, în general 30 de grade. Verifică eticheta şi, ca să fii sigur(ă) că totul e în regulă, optează pentru programe dedicate hainelor delicate.

5. Uscare: Nu lăsa tricourile în maşina de spălat timp îndelungat

Ca în cazul oricărui alt obiect de îmbrăcăminte, este recomandat să scoţi cât mai repede tricourile şi bluzele cu imprimeu din maşina de spălat şi să le pui la uscat. Dincolo de faptul că să rămână umede mult timp nu ajută deloc nici imprimeul, nici materialul, un astfel de tratament le va aduce şi un miros îmbâcsit.

6. Uscare: Nu forţa uscarea hainelor cu imprimeu

Da, ştim, uneori ţii atât de mult la tricoul tău de la ColorEscu încât vrei să-l speli şi să îl porţi din nou în aceeaşi zi. Dar... nu e o idee bună. Nu forţa uscarea hainelor tale cu imprimeu – nici cu fierul de călcat, nici cu aer cald. Lasă-le să se zvinte liniştite, pe sârmă sau pe uscator.

7. Călcare: Verifică temperatura indicată pe etichetă

Fiecare haină de la ColorEscu include, pe spate, o etichetă imprimată în care este precizată temperatura recomandată de călcare. De obicei, hainele cu imprimeu se calcă la temperatură medie, însă te sfătuim să verifici de fiecare dată şi să urmezi recomandarea pentru fiecare obiect de îmbrăcăminte în parte.

8. Călcare: Nu pune fierul de călcat direct pe imprimeul tricoului

Serios: nu pune fierul de călcat direct pe imprimeul tricoului. Este cel mai sigur mod de a-ţi deteriora imprimeul iremediabil. Calcă tricoul sau bluza cu imprimeu pe dos sau foloseşte o cârpă specială pentru călcat, pe care să o pui între talpa fierului şi imprimeu.

9. În încheiere: citeşte mereu eticheta

Fiecare obiect vestimentar de la ColorEscu vine „echipat” cu o mică etichetă imprimată care include toate detaliile pe care ai nevoie să le ştii ca să ai grijă de el. Urmăreşte recomandările de pe ea de fiecare dată şi noi îţi promitem că tu şi hainele tale imprimate de la ColorEscu veţi trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Şi-am încălecat pe-o roată şi v-am spus povestea toată,
Despre cum să le spălaţi ca mereu să le purtaţi :)

 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!