7 noutăţi ColorEscu pentru 7 zile ale săptămânii

7 noutăţi ColorEscu pentru 7 zile ale săptămânii
Tu cum îți alegi hainele în fiecare zi? Plănuiești de la început? Mergi după starea de spirit din ziua respectivă? Ei bine, ce-ar fi să încerci și o altă variantă? Pentru că noi ne-am gândit că multe din noutățile ColorEscu se potrivesc tare bine zilelor săptămânii și ne-am gândit să te inspirăm în acest articol de blog.

Luni – începe munca, începe şcoala, curg iar mail-urile şi meeting-urile şi toată lumea vrea ceva de la tine. Ştii deja că o să fii Mama sau Tatăl Răniţilor, iar noi avem tricourile potrivite care să se asorteze cu momentul.



Marţi – Dacă lunea îţi mai revii după weekend, clar marţea se presupune că ai intrat în ritmul de lucru. Un tricou polo simplu, cu un mic simbol brodat, aşa cum este Ancora Marină sau o bluză în culori neutre, aşa cum este varianta gri-alb a modelului Iubesc Româneşte, combinate cu un sacou, sunt alegerea vestimentară potrivită pentru toate întâlnirile pe care sigur le vei avea într-o zi de marţi.

Miercuri – Eşti fix în mijlocul săptămânii. E clar că ai nevoie să îţi aduni energia: alege tricoul Vremuri Noi în nuanţă somon sau tricoul Sfinx România în variantă ocru ca să te înveseleşti şi să îţi aduci aminte că nu mai e mult până la weekend.

Joi – Hai că parcă poți să începi să te mai relaxezi, nu? Alege tricoul Simbol Tradiții pe alb, simte-te puțin și ca Buricul Pământului, că aproape ai mai supraviețuit o săptămână la muncă și începe să-ți plănuiești zilele libere...


Vineri – Ziua de vineri e doar Una și Bună. Iar weekend-ul e doar Unu și Bun. Cu acest mesaj, ești aproape gata de finalul de săptămână.

Sămbătă – Gata, a venit weekend-ul şi eşti pregătit de aventură. Fie că aduni grupul de prieteni la vreo petrecere sau decizi să porneşti singur la drum, e clar că dacă n-ai fi tu, nu s-ar povesti despre această zi. Aşa că poartă tricoul potrivit. Da, îl avem şi în varianta de damă.

Duminică – De obicei, această frumoasă zi liberă este umbrită de gândul că ”mâine e luni”. Nu mai fi trist(ă), ieși la o plimbare! Sau la sală! Sau la alergat! Orice ar fi, nu sta în casă. Alege orice îți place din tricourile noastre tehnice – Simbol Tradiții sau Simbol Tenis România sunt cele mai noi, dar găsești toată gama aici – și ieși pe ușă.

Şi-am încălecat pe-o şa
Şi v-am povestit aşa
Depre cum să v-asortaţi
La ziua ce-o aşteptaţi.
 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!