Săculeț de pânză ColorEscu – îți provoacă inventivitatea

Săculeț de pânză ColorEscu – îți provoacă inventivitatea

Prietenii ColorEscu știu că, încă de la început, am oferit o variantă de ambalaj pentru produsele noastre care să fie prietenoasă cu natura, dar care să aibă și stil așa cum vă place. Săculeții de pânză în care vă trimitem hainele și accesoriile noastre cu spirit românesc au devenit rapid îndrăgiți și folosiți în cele mai diverse forme.

Acum, când ni se pare că este mare nevoie, ne dorim să vă reamintim de versatilitatea și utilitatea unor ambalaje multifuncționale, cum este săculețul de pânză de la ColorEscu. Pandemia prin care trecem ne-a făcut extrem de precauți cu tot ce ține de igienă, iar acesta este un lucru foarte bun. Din păcate însa, cantități impresionante de ambalaje din plastic au revenit în viața noastră de frica virusului. Sunt lanțuri mari de magazine de unde nu mai poți cumpăra nici o brioșă neamblată individual în plastic. La hoteluri ți se dau să folosești pahare de plastic ambalate individual în… folie de plastic.

Susținem, desigur, toate măsurile care ajută în lupta cu COVID-19, dar n-ar fi rău să ne amintim că, acolo unde putem, variantele prietenoase cu mediul sunt preferabile.

Săculețul de pânză ColorEscu – Cum îl folosiți?

Când am decis să nu vă trimitem produsele ColorEscu în ambalaje de plastic – mult mai economice financiar, între noi fie vorba – am avut convingerea că măcar așa putem contribui și noi, cu un strop într-un ocean de măsuri care ar trebui luate de toată lumea pentru mediu.

Așa că v-am îndemnat să primiți săculețul de pânză de la ColorEscu și să îl folosiți în orice formă vă este mai util, păstrându-l cât mai mult. Asta pentru că reutilizarea este printre cele mai bune forme de reciclare.

Vorbind cu unii dintre voi și gândindu-ne noi înșine la utilizarea săculeților, am ajuns la o listă de modalități în care un săculeț de pânză vă poate fi de folos pe termen lung:

Element decorativ

Saculet ColorEscu
Cei mai creativi dintre voi pot folosi săculeții de pânză pentru a da un aer special unor obiecte din casă sau unor colțuri decorate în stil rustic.

Ajutor în organizare

Saculet ColorEscu

Saculet ColorEscu

Saculet ColorEscu
În sertare, în dulapuri, la baie sau chiar în cutia cu jucării – peste tot avem nevoie de un ajutor în organizarea obiectelor mici, mărunțișurilor cum le numim adesea.

Ambalaj care protejează rufele delicate în mașina de spălat

ColorEscu are probabil unii dintre  cei mai curați săculeți, pentru că mulți dintre voi îi spălați des în mașina de spălat. Lucruri delicate pot fi protejate dacă sunt spălate după ce sunt introduse în săculeț de pânză.

Ambalaj pentru cadouri eco-friendly

Multe dintre produsele ColorEscu sunt cadouri de suflet, ar dintre acestea aproape toate sunt oferite în săculeț de pânză care reprezintă un ambalaj ideal – original și prietenos cu mediul în același timp.

Book – sleeve…ca să nu spunem ”demodat” supracoperți

Saculet ColorEscu ca booksleeve

Saculet ColorEscu ca booksleeve

Iubitorii de cărți (fie și pe dispozitive electronice) apreciază orice îi ajută să își protejeze ”comorile” și am aflat cu bucurie că un săculeț de pânză de la ColorEscu poate face și asta.

Organizator în bagaje

Saculet ColorEscu organizator de bagaje

Știi cum e când pleci în grabă și arunci totul în bagaj?… Da, știi pentru că regreți mereu la destinație când nu mai găsești nimic în geantă. Mai mulți săculeți de pânză de la ColorEscu pot fi o idee de organizare eficientă. Zău că fac treaba la fel ca pungile de plastic, dar sunt mult mai iubiți de natură.

Alte situații în care un săculeț de pânză este de folos…

  • pentru păstrarea plantelor uscate
  • pentru transportul pantofilor, mai ales dacă sunt de lac și vrem să ne asigurăm că nu se zgârie
  • pentru cumpărături mărunte

Lăsăm lista deschisă și așteptăm sugestiile voastre :)

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!