Spiritul românesc luptă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Hai, România!

Spiritul românesc luptă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Hai, România!
După o amânare pe care nimeni nu ar fi putut-o anticipa, sub o serie de condiţii speciale (printre care şi lipsa publicului) şi sub privirile atente ale ţării gazdă, se desfăşoară, zilele acestea, Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo, Japonia. Și noi, alături de toţi românii, urmărim cu sufletul la gură evoluţia echipelor şi sportivilor noştri.

România este reprezentată, la această a 32-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară, de 101 sportivi, care  concurează în 17 probe: atletism, box, canotaj, ciclism, fotbal, gimnastică artistică, judo, kaiac-canoe, lupte, înot, scrimă, tenis, tenis de masă, tir sportiv, tir cu arcul, triatlon, baschet.

Indiferent de rezultatele pe care le va obţine echipa României, suntem alături de sportivii noştri la fiecare meci, fiecare cursă şi fiecare competiţie. Hai România!

Ana-Maria Popescu (Brânză) - marea noastră campioană

La momentul realizării acestui material, România avea deja o medalie la această ediţie a Jocurilor Olimpice, adusă de cunoscuta sportivă Ana-Maria Popescu (Brânză): argintul la scrimă.

Ana Maria Branza Tokyo 2020


Vicecampioană olimpică şi la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing, Ana-Maria Brânză nu mai are nevoie de nicio introducere. A fost campioană olimpică pe echipe la ediție din 2016 de la Rio de Janeiro, de trei ori campioană mondială (2019 la individual și 2010 și 2011 pe echipe) și de șapte ori campioană europeană (2013 la individual și 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 și 2015 pe echipe). A câștigat, de-a lungul carierei, 14 turnee de Cupa Mondială și a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, și 2012–13, egalând recordul deținut de franțuzoaica Laura Flessel-Colovic.

Vorbind despre medalia obţinută la Tokyo, sportiva a transmis: „Este cea mai muncită şi chinuită medalie a mea. Am îndurat foarte mult să ajung aici. Am demonstrat că orice vis poate deveni realitate dacă crezi suficient de mult în el.”

Tricourile funcţionale de la ColorEscu  - pentru toţi sportivii cu spirit românesc

Încă de la începuturile sale, ColorEscu a fost şi continuă să fie mereu alături de sportivii români şi de sportul românesc, sprijinind performanţa. De aceea, de-a lungul timpului am creat design-uri şi tricouri pentru echipe şi sportivi care au avut nevoie de sprijinul nostru. Iar pentru toţi pasionaţii de mişcare iubitori de România, fie ei amatori sau profesionişti, am lansat linia de tricouri funcţionale ColorEscu.


Am avut deosebita mândrie şi bucurie să aflăm că tricourile funcţionale ColorEscu au fost purtate chiar la Tokyo de echipa de vâsle masculin a ţării noastre. Prin ele, am transmis toate încurajările și speranțele sportivilor noștri.

 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!