Reduceri și Pop Up Shop la ColorEscu pe 29 noiembrie, la MMC

Reduceri și Pop Up Shop la ColorEscu pe 29 noiembrie, la MMC

Miercuri, 29 noiembrie 2017, înainte de weekendul prelungit pe care îl așteptați cu toții, ColorEscu vă invită să profitați de reducerile și evenimentele de la Miercurea Minților Creative! Da, miercuri avem propriul nostru ”Black Friday”, al designerilor români care vă oferă mereu alternative pentru produsele de mall și care acum au propria lor zi specială!

Reduceri la tricouri, accesorii și cadouri românești de la ColorEscu

Așadar, pe 29 noiembrie, avem reduceri la o selecție generoasă de produse pe de www.colorescu.ro.

Vrem ca sărbătorile și noul an să vă găsească cu garderoba însuflețită de produse românești care să vă aducă bucurie, așa că suntem convinși că o serie de reduceri vă ajută. Mai mult decât atât, știm că sunteți în perioada căutării de cadouri pentru sărbători, așa ca evenimnetul de miercuri vine la fix! Găsiți la ColorEscu idei de tricouri pentru orice persoană dragă – pereche, copil, nepot, părinți, prieteni, colegi (n-ați uitat de Secret Santa, nu? :) )

Miercurea Mintilor Creative si ColorEscu

Pop Up Shop ColorEscu la Mântuleasa 40

Miercuri, de la 9.00 la 22.00 ColorEscu vă așteaptă și pe Str. Mântuleasa, Nr 40. Restaurantul cu același nume (Mântuleasa 40) găzduiește un Pop Up Shop de unde puteți cumpăra, la prețuri speciale, tricouri și accesorii românești și… ne putem cunoaște să aflăm mai multe despre ce înseamnă hainele românești pentru voi și ce anume v-ați mai dori!

E prilejul ideal să luați cadouri pentru 1 decembrie, ziua tuturor românilor :)  Punem pariu că toată lumea se așteaptă să primească multe cadouri de Crăciun, dar puțini se gândesc că ar putea primi și un cadou de 1 decembrie! De ce să nu fiți voi inițiatorii mișcării ”Cadouri de 1 Decembrie”?

Ne vedem la Pop Up Shop și economisiți timpul și costul de livrare!

ColorEscu lansează modelul ”Acasă”, special pentru iubitorii de românesc

Model ColorEscu Acasa

Pentru ColorEscu, ziua de 1 Decembrie nu e una oarecare. E specială și simțim mereu nevoia de a face ceva deosebit. Dorința noastră s-a concretizat în acest an într-un nou model de tricou pe care îl lansăm special pe 29 noiembrie, pentru toți cei care vor să poarte ceva nou, românesc, de 1 Decembrie, sau caută idei de cadouri pentru cei apropiați care îndrăgesc România.

Este, totodată, un model care va merge cu siguranță la sufletul românilor care sunt acum peste hotare, dar care se gândesc cu drag la România când aud cuvântul ”ACASĂ”.

Despre ColorEscu și Miercurea Minților Creative – #MMC

Miercurea Minților Creative reprezintă o zi în care cumperi obiecte de calitate, cu design original, gândite şi realizate de antreprenori creativi care ți-au pregătit discounturi, oferte speciale, evenimente, lansări și alte experiențe inedite, pe site-urile lor sau chiar în locațiile business-urilor.

ColorEscu nu putea lipsi din acest eveniment și ne bucurăm că avem și noi o zi de ”Black Friday” a noastră  Fără ”black” și nici măcar cu ”Friday”, dar cu lansări, evenimente și prețuri speciale!

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!