Îmbină un cadou românesc de la ColorEscu cu o urare din suflet – uite propunerile noastre dacă nu ai inspiraţie

Îmbină un cadou românesc de la ColorEscu cu o urare din suflet – uite propunerile noastre dacă nu ai inspiraţie
Secretul cadoului perfect nu stă în ceea ce reprezintă el în sine și cu atât mai puțin în valoarea lui. Cadoul este în realitate un mesaj. Îi oferi cuiva drag un dar pentru că vrei să îi transmiți ceva:

- Îi oferi cadouri cu spirit românesc ....pentru că știi că îl bucură și îl reprezintă
- Îi oferi o bijuterie....pentru că vrei să ”te poarte aproape” mult timp de acum încolo
- Chiar și când îi oferi un cadou cu o utilitate practică, pe care știi că și-l dorea, mesajul tău de fapt este...”ești important pentru mine, știu ce îți doreai și am vrut să ți-l ofer”.

Fă-i cadou unei doamne o tigaie și toată lumea se va uita urât la tine, poate chiar și ea. Fă-i cadou însă aceeași tigaie cu mesajul ”Știu că este exact ceea ce îți lipsea în bucătărie pentru ca acel fel de mâncare pe care doar tu știi și poți să îl faci atât de bun să îți iasă chiar mai bun și mai ușor” și lucrurile se schimbă complet.

Nu toți ne pricepem la exprimarea unor astfel de mesaje, dar asta nu înseamnă că nu le purtăm în noi și nu le gândim. Este păcat să nu le lăsăm să iasă la lumină cumva.

Pentru că o mare parte dintre hainele și accesoriile cu spirit românesc de la ColorEscu sunt oferite ca suvenir sau cadou de suflet pentru ocazii speciale, am decis să ne ajutăm prietenii să alăture cadourilor și mesaje compuse cu același drag de frumos românesc. 

URĂRI DE ZILE DE NAŞTERE, URĂRI PENTRU OCAZII SPECIALE ŞI MESAJE ANIVERSARE
1. Momentele aniversare merită mereu sărbătorite. Nu lăsa nicio etapă din viață să treacă nemarcată. Viața este despre astfel de momente și despre împărtășirea lor cu cei dragi. La mulți ani!
2. Să îți fiu alături în moment aniversar este o bucurie pentru mine. Să trăim împreună multe astfel de momente speciale! La mulți ani!
3. La mulți ani! Cadoul meu cu spirit românesc îmi doresc să îți facă mai frumos și mai colorat acest moment special.

URĂRI PENTRU IUBIT ŞI IUBITĂ, MESAJE PENTRU EL SAU PENTRU EA
1. Pe cât de provocator este să găsesc de fiecare dată cadoul care să simt că ți se potrivește, pe atât este de frumos. Spiritul românesc al cadoului ales de această dată sper să te bucure. Am simțit că ți se potrivește și că te reprezintă.
2. Pentru că știu cât de mult îți plac simbolurile românești, le-am ales pentru cadou tău din acest moment. Sunt puternice, energizante și, totodată, sunt captivante prin actualitatea lor. Sunt speciale, ca tine.
3. Am ales pentru cadoul tău elemente românești, care știu că te bucură. Au în ele mesaj autentic, putere și poartă către tine și toate sentimentele mele, pe care uneori îmi este greu să le exprim. Să te bucuri de acest cadou și să împărtășești cu mine această bucurie.

URĂRI ŞI MESAJE PENTRU CUPLURI
1. Dragilor, sunteți inspirație și bucurie în același timp! Ne dorim ca darul nostru cu spirit românesc să vă aducă zâmbet și să îl purtați cu plăcere.
2. Nu a fost ușor de găsit un cadou care să exprime exact modul în care vă vedem cu toții – frumoși, uniți, asortați în spirit și în gând. Sperăm ca acest cadou cu spirit românesc să vă bucure și să îl purtați cu drag.
3. Un cuplu frumos ca voi nu putea primi decât cadouri asortate – ca spirit și ca energie. Sunteți minunați și ne bucurăm că vă putem fi alături să vă spunem asta.

URĂRI DE PAŞTE, URĂRI DE CRĂCIUN, MESAJE DE SĂRBĂTORI
1. Sărbători fericite! Ne dorim ca spiritul românesc al acestui cadou să aducă un plus de autenticitate și bucurie acestor zile speciale.
2. Să lăsăm spiritul românesc, cuprins și în acest cadou, să ne inspire și să ne ajute să ne bucurăm din plin de această perioadă specială. Sărbători fericite!
3. Sărbători cu spirit românesc să fie! Să ne bucurăm unii de alții cu sănătate, voie bună și energie. Să prețuim fiecare moment special.

MESAJE PENTRU MOMENTE SPECIALE ( începutul unei noi etape personale sau profesionale - absolvire, începutul unui job, al unui business, mutarea în casă nouă, într-un oraș nou etc.)
1. Acest cadou vrem să îți amintească de acest moment special din viața ta. Să te bucuri mereu de fiecare etapă, de fiecare reușită, de fiecare nou început!
2. Simbolurile românești ale acestui dar, cu profunzimea și energia lor, vrem să îți amintească mereu de acest moment special. Trăiește viața din plin în continuare și bucură-te de fiecare capitol pe care ți-l oferă.
3. Orice reușită, orice nou început, orice moment important merită celebrat și marcat astfel încât să rămână în cutia prețioasă cu amintiri. Ne dorim ca acest cadou să îți amintească mereu de entuziasmul acestei etape din viața ta.

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!