5 idei pentru a petrece mai mult timp împreună în luna iubirii

5 idei pentru a petrece mai mult timp împreună în luna iubirii
Cu Dragobete și Valentine's Day ca zile speciale ”principale”, februarie câștigă, pe bună dreptate, titlul de lună a iubirii. Și, indiferent dacă aleg să își cumpere cadouri unul celuilalt în aceste ocazii sau nu, februarie poate reprezenta prilejul pentru multe cupluri să caute și mai multe motive să petreacă timp împreună. Vrem să dăm o mână de ajutor în acest sens și venim cu, sperăm noi, câteva idei faine, care să vă inspire.

1. Un city break surpriză

Da, știm, nu este cel mai ”original” plan, dar un city break neplanificat poate sparge monotonia săptămânilor de iarnă târzie și reprezintă o ocazie perfectă de a vă crea noi amintiri împreună. Urmăriți site-urile companiilor de zbor și ale agențiilor de turism, pentru oferte last minute, și nu uitați să purtați, la aeroport, obiectul vestimentar ideal pentru această ocazie: hanoracul Aripi Românești.

2. Un workshop sau un curs pe care să îl faceți împreună

Dacă sunteți un cuplu pasionat de noi experiențe, un workshop practic sau un curs – de olărit, de pictură, de gătit – poate să vă înveselească o seară de weekend. Și ca să faceți impresie oriunde veți merge, vă puteți îmbrăca în haine pereche de la ColorEscu, cum ar fi tricourile și hanoracele Suflet Românesc sau cele cu Lupul Dacic

3. Un ”circuit” al celor mai interesante restaurante din zonă

Ce-ar fi dacă, în loc de o singură seară de ieșit la restaurant, v-ați gândi să faceți un ”circuit” al celor mai cunoscute sau interesante localuri din zonă? Vă puteți planifica o ieșire sau două pe săptămână și nu doar că vă veți bucura de mâncare bună și timp de calitate petrecut împreună, ci veți deveni și experții la care vor apela prietenii voștri pentru recomandări. Nu vă gândiți prea mult la cum să vă îmbrăcați: dacă restaurantul nu impune o ținută elegantă, mai bine alegeți ceva comod, cum ar fi Bluza Simbol Lup și bluza Coloană.

4. Un sport de echipă (sau nu)

Dacă sunteți, mai degrabă, un cuplu activ, ce-ar fi să testați un sport împreună? Tenisul sau squash-ul sunt două activități care nu necesită decât un echipament minim. Vestea bună? Puteți purta tricouri tehnice asortate, așa cum sunt tricoul Tricolor – de bărbat și de damă, tricoul Motiv România – de damă și de bărbat sau Tricolor România – de damă și de bărbat.

5. Acasă, la un serial

Dacă, însă, preferați, mai degrabă, serile liniștite, de ce să nu găsiți un serial care să vă placă amândurora? Alături de un castron cu popcorn sau un ceai cald, poate reprezenta soluția perfectă pentru timp petrecut împreună, mai ales în zilele reci și ploioase. Și, ca să vă înveseliți, puteți purta tricouri comode cu mesaje haioase, așa cum sunt O Doamnă și Un Domn. Şi, pentru părinţii care caută câteva ore de linişte după ce s-au dus toţi cei mici la culcare, avem şi variantele... Mama Răniţilor şi Tatăl Răniţilor.

Și-am încălecat pe-o floare
Și v-am spus, în gura mare,
Un gând bun de împlinit
Pentru vremuri de iubit.
 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!