Idei de cadouri românești și activități în pereche în luna iubirii

Idei de cadouri românești și activități în pereche în luna iubirii
Februarie este ultima lună calendaristică de iarnă, cea mai scurtă lună a anului, luna numită popular Făurar, pentru că oamenii își făureau uneletele pentru a se pregăti de venirea primăverii.

Majoritatea o știu însă mai degrabă ca luna iubirii. Pe 24 februarie, în fiecare an, românii sărbătoresc Dragobetele, iar în ultimii ani, sub influenţe externe, iubirea se mai celebrează, cu ciocolată, inimioare şi flori, şi pe 14 februarie.

Aşadar, indiferent de ziua în care alegi să sărbătoreşti dragostea, luna februarie este prielnică timpului petrecut împreună. Iar dacă eşti în căutare de cadouri de Dragobete (sau, până la urmă, şi cadouri de Valentine’s Day, fie), noi avem câteva idei pentru tine: hainele ColorEscu perfecte pentru cele mai frumoase momente pe care le petreceţi împreună.

Iată, deci, cadouri...

Tricou Aripi Romanesti de la ColorEscuPentru cucerit lumea în doi

De când n-aţi mai plecat împreună, doar voi? Aripile de metal ale avioanelor vă pot purta oriunde în lume, aşa că nu vă temeţi să vă faceţi bagajele şi să porniţi la drum. Tricoul Aripi Româneşti vă poate însoţi în goana prin aeroport şi poate deveni un laitmotiv al fiecărei călătorii împreună pe care o faceţi cu avionul.

Hanorac #Romania


Pentru aventuri peste mări şi ţări în doi

Când rătăciţi împreună peste mări şi ţări, aveţi nevoie de un simbol care să vă aducă aminte de drumul spre casă. Hanoracul #România (click aici şi pentru varianta de damă) este cadoul perfect pentru amândoi, numai bun de purtat în astfel de ocazii. Călduros, comod şi versatil, dar în acelaşi timp modern şi uşor de asortat cu celelalte haine din bagaj.

Tricou Simbol Lup

Pentru pierdut pe străzile unui oraş (în doi)

Când vă pierdeţi paşii pe cărările oraşului, la vânătoare de locuri faine care să vă rămână în amintire, Tricoul Simbol Lup (click aici pentru varianta de bărbat) este alegerea vestimentară perfectă. Căci lupul e puternic singur, însă este invincibil când este în haita lui.



Bluza Termica RomaniaPentru o alergare în doi
Nu trebuie să faceţi ceva deosebit ca să fiţi împreună. O alergare de dimineaţă, prin parc sau pe străzile liniştite, poate fi momentul vostru special. Bluza Termică România (click aici şi pentru modelul de damă) se asortează perfect cu energia voastră de alergători (şi vă ţine de cald până când vine vara).  



Tricou functional #RomaniaPentru mers la sală în doi
Dacă sunteţi, mai degrabă, acel cuplu care preferă fitness-ul din sală în locul alergărilor pe afară, avem veşti bune: tricoul de sport #România (de bărbat şi de damă) este cadoul de cuplu perfect pe care îl căutaţi.



Tricou Masca TricoloraPentru bucuria unui eveniment (sportiv) în doi
Dacă nu sunteţi neapărat un cuplu foarte activ, care să facă din mersul la sală o rutină săptămânală, nu-i nicio problemă: vă puteţi bucura de sport şi ca simpli spectatori. Fie că mergeţi să urmăriţi un meci live, fie că preferaţi, zilele acestea, să petreceţi câteva ore pe canapea încurajând România la Jocurile Olimpice de Iarnă 2022, noi avem opţiunea vestimentară ideală: tricoul Mască Tricoloră (click aici şi pentru modelul de bărbat). Sau, de ce nu, tricoul #România (click aici şi pentru modelul de damă) :)



Pentru o vizită la muzeu în doi
O vizită la muzeu înseamnă o călătorie în timp. Iar varianta pe negru a tricoului Motive Ţesute (click aici pentru modelul de damă) este alegerea vestimentară perfectă pentru câteva ore în care vreţi să vă plimbaţi, de mână, pe cărările timpului şi ale istoriei.
Tricou Motive Tesute



Tricou Jupan si tricou JupaneasaPentru ieşiri cu prietenii
Vreţi să fiţi acel cuplu simpatic de la ieşirile cu prietenii? Tricoul Jupân şi tricoul Jupâneasă spun despre voi că aveţi simţul umorului :)



Tricouri de damiliePentru timp preţios petrecut cu familia
Uneori, acel „în doi” se preface în trei, sau patru sau mai mulţi :) Aşa că deveniţi, din oameni obişnuiţi, personaje de basm care spun o poveste. Cum este povestea Puiului de Zmeu, a Mamei Zmeilor sau a Zmeului Însuşi.

Dacă vreţi să fiţi un piiic mai eleganţi – să zicem, la o ieşire prin parc – tricoul Motive Ţesute este disponibil pentru copii, dar şi în model de damă şi de bărbat



Tricou Noi RomaniaPentru momentele în care „noi” spune totul :)
Noi? Da, voi. Pentru voi, când nu mai aveţi nevoie de nimic altceva, este tricoul Noi România (click aici şi pentru varianta de bărbat). Pentru că, uneori, cuvintele puţine sunt suficiente.







Şi-am încălecat pe-o stea,
Albă ca un fulg de nea,
Şi v-am arătat, să ştiţi,
Cadouri pentru-ndrăgostiţi :)
 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!