Distanțarea socială nu este și emoțională – se rezolvă cu cadouri românești de la ColorEscu

Distanțarea socială nu este și emoțională – se rezolvă cu cadouri românești de la ColorEscu

Ultimele luni – grele și ieșite din comun pentru noi toți – ne-au arătat, încă o dată că ai noștri nu se lasă biruiți ușor și găsesc căi de a rămâne calzi și apropiați chiar și în vreme de distanțare socială sau chiar de izolare.

Cadouri românești – o soluție

Eram la început de pandemie. Etapa de lockdown parea inevitabilă. Speriați eram cu toții pentru că urma ceva ce niciunul dintre noi nu mai experimentase. Știam de la țările care trecuseră deja prin asta că nu urma să fie ușor. #StaiAcasă e ușor de spus, dar în cele două cuvinte este o presiune foarte mare. Cu logistica ne descurcăm – cu toții am exersat cumpărăturile online și discuțiile pe Zoom mai mult ca oricând. Dar componenta care rămânea un mare gol era cea a socializării și a relațiilor personale. Am ratat Paștele – pentru unii dintre noi prima dată în viață petrecut fără părinți sau frați, am ratat aniversări și momente pe care mereu le petreceam cu cei dragi. Am râs și am glumit cu băutul de cafele și pahare de vin in video calls, dar adevărul era că în spate era tristețe.

Ca toți oamenii dornici să ajute cum pot, echipa ColorEscu s-a gândit că tot ce poate face într-o perioadă grea este să aducă un strop de zâmbet printre cei dragi, având, totodată, grijă de ei. Inițial am introdus livrarea gratuită – pentru ca prietenii ColorEscu să se bucure în continuare de produsele noastre cu spirit românesc, dar fără a fi tentați să iasă din casă pentru a le lua din showroom.

Am simțit însă că putem face mai mult și am început să le spunem că putem trimite cadouri celor dragi din partea lor în această perioadă, iar reacțiile au fost peste așteptări.

Pachetul Cadou de la ColorEscu

Pachet Cadou saculet rosu ColorEscu

Sistemul l-am gândit cât se poate de simplu și eficient:

  • Vezi pe site ce produs ai vrea să faci cadou cuiva drag
  • Îl cumperi online de la noi
  • Adaugi și produsul Pachet Cadou (0 lei), doar ca să știm noi că este o livrare specială
  • Spui ce mesaj ai vrea să îl însoțească și noi îl printăm cu grijă pe un format special
  • Împachetăm totul cu grijă în săculeț de pânză ColorEscu
  • Livrarea este gratuita pentru acest serviciu

….și gata! Cadou românesc după cadou românesc au început să își ia zborul (via curieri echipați cu măști și mănuși, desigur) în toată țara și chiar în afara ei.

Reacțiile primite au dovedit că doar din dorința de a ajuta și noi cumva am nimerit un punct nevralgic, care își căuta soluția. Am ajutat oameni calzi pentru care apropierea de cei dragi contează mult să facă un gest care să îndulcească, fie și pentru o vreme, gustul amar al distanțării.

Pachetul cadou rămâne – pentru că de cadouri românești este mereu nevoie

Restricțiile s-au mai relaxat și distanțarea socială nu mai este atât de severă. Avem voie chiar și la terase – câte 4, dar tot o simțim ca pe o mare realizare să mâncăm în oraș cu cei dragi. Am remarcat însă că dorința de a folosi Pachetul Cadou de la ColorEscu nu a scăzut. Primim în continuare solicitări și mesaje frumoase.

Pachet cadou cu mesaj ColorEscu

Așa că păstrăm serviciul, pentru cât timp veți avea voi nevoie de el și ne bucurăm să fim spiriduși care împart cadouri românești chiar și pe termen nelimitat. Am înțeles că ajută și în alte contexte decât cele impuse de criza COVID-19:

  • Când cei dragi sunt prea departe pentru a putea ajunge direct la ei
  • Sau când pur și simplu vrei să faci o surpriză cuiva drag.

Vă mulțumim că sunteți oameni buni și frumoși care ne inspiră și pe noi să facem lucruri frumoase. În această perioadă ne-ați fost aproape așa cum o faceți de ani buni și suntem tare recunoscători. În semn de recunoștință ne punem la bătaie toată energia și creativitatea și vă oferim mereu noi produse cu spirit românesc, perfecte ca idei de cadouri pentru cei dragi

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!