Cum au schimbat pandemia și masca de protecție moda de zi cu zi

Cum au schimbat pandemia și masca de protecție moda de zi cu zi

Acest COVID de care ne-am săturat să auzim, dar nu prea avem de ales, a schimbat multe, dacă nu tot… Stilul nostru de viață nu mai este ce era, nevoile noastre sunt altele, prioritățile și chiar gândurile de zi cu zi. Nu suntem nici în tabăra celor care spun că acum înțelegem, în sfârșit, ce e important în viață și nici în a celor care consideră că totul este distrus de ”noua realitate”. Privim lucrurile echilibrat, ca românul de odinioară care își aranja pălăria pe cap cu un gest automat (în cazul nostru, masca de protecție pe nas), respira adânc și se repoziționa după cum îi dicta viața.

Dar moda în pandemie – cum asortăm masca?


Ca să nu alunecăm însă prea mult spre un ton grav, ne gândim acum la modul în care pandemia a schimbat moda. Nu știm dacă ați avut timp să analizați această parte a vieții voastre, dar putem să vă împărtășim câteva dintre observațiile noastre:

  • După săptămâni multe de stat în casă, cu minime perspective de întors la birou zi de zi, mulți au descoperit cât de inutile le sunt acum hainele scorțoase. Chiar și pentru mers ocazional la birou o cămașă casual, un tricou polo, o fustă comodă asortată cu un tricou special sunt acum cea mai potrivită alegere;
  • Tricourile sunt reginele garderobelor în perioada aceasta. Fie că lucrezi de acasă sau că ai un drum scurt de făcut sau….ești în concediu, tricoul este primul articol vestimentar la care te gândești când trebuie să decizi cu ce te îmbraci;
  • Doamnelor și domnișoarelor, am văzut că în sfârșit folosiți toate perechile de adidași și alte încălțări comode cumpărate dar care își așteptau mereu rândul după stilettos și alte perechi mult mai fancy :)  Să știți că sunteți la fel de frumoase și fără tocuri. Nu vă faceți griji.
  • Originalitatea conteaza! Da, iar asta aventajează tricourile românești de la ColorEscu. Pentru că dacă tot nu ne mai îmbrăcăm foarte sofisticat, vrem ca acele haine pe care le purtăm, deși comode și obisnuite, să spună ceva despre noi. Știți voi…piese statement :) Iar ColorEscu exact de-asta s-a născut – ca să vă ajute pe voi să găsiți haine și accesorii românești de calitate, care să vă reprezinte.
  • Că tot am zis de accesorii, am văzut că și aici ni s-a simplificat mult stilul. Puțini mai au răbdare să schimbe zilnic accesorii complicate. Un pandantiv cu semnificație, o brățară de piele cu stil – au devenit suficiente.

Masca de protecție în stil românesc de la ColorEscu

Și să nu uităm de mască! Aici este noutatea absolută și masca a devenit accesoriul Nr. 1 pentru noi toți. Dincolo de masca medicinală, cei care țin cu tot dinadinsul să aibă un stil inconfundabil și-au comandat sau confecționat fel de fel de măști de pânză asortate cu ținuta fiecărei zile.
Tricou cu guler ColorEscu

Prietenii ColorEscu au fost chiar mai inventivi și au descoperit că gulerul înalt cu șiret de la tricourile lor preferate poate funcționa și ca mască la nevoie. Râdem, glumim dar, cum spuneam, ne adaptăm.



Voi cum ați schimbat moda în pandemie?

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!