ColorEscu – o colecție despre simplitate și simbol

ColorEscu – o colecție despre simplitate și simbol
Odată cu diversificarea gamei de produse pe care le găsiți în magazinul ColorEscu (știți deja că avem pantaloni scurți, șepci și traiste, nu-i așa? Bun!) s-a conturat și o nouă colecție. Putem să o numim generic ” Colecția ColorEscu”, pentru că hainele pe care le include au ca unic element grafic simbolul brandului care s-a consacrat ca promotor al frumuseții românești. A redescoperit-o, a restilizat-o și a integrat-o în designul unor haine ancorate în modern și în moda actuală a străzii.

Elementul grafic din logoul brandului ColorEscu este o reinterpretare a unui simbol solar. Este asimilat de regulă unor valori precum credinţa, calea dreapta şi prietenia – elemente pe care le considerăm esenţe ale misiunii noastre şi, totodată, valori ale spiritului românesc.

Colecția despre care vorbim include tricouri polo, pantaloni scurți, dar și două modele de șepci. Sunt articole vestimentare de calitate care se potrivesc în aproape orice context. Simplitatea este termenul care le definește și simbolul ColorEscu este singurul care transmite un mesaj despre cel care îl poartă.

Pentru că frumusețea românească stă în simplitate, în mesajul discret și în designul original.

Pentru voi, cu drag, de la ColorEscu!

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!