ColorEscu…de 10!

ColorEscu…de 10!
Suntem de 10, da. Voi ne-ați făcut de 10! Și ca să nu credeți că ne-am pierdut modestia, vă spunem despre ce este vorba. Suntem DE 10 ANI aici cu voi. De 10! Moment pe care atunci când am pornit la drum îl visam, dar nu îndrăzneam să ni-l imaginăm. Am ajuns în acest moment pentru că voi toți, cei care ne urmăriți, ne purtați, ne lăudați și ne certați când merităm sunteți prietenii noștri DE 10!

Pentru voi, pe 2 octombrie 2023, dăm startul la 10 zile de prețuri aniversare. În fiecare zi vom avea reduceri la o selecție de produse și VEDETA fiecărei zile va fi un produs ColorEscu din top 10 al celor mai apreciate, pe care vi-l oferim la un preț special, pe care nu îl va avea decât acum. Urmăriți pagina noastră de Facebook și contul de Instagram în fiecare zi, pentru a afla care este produsul zilei!

Ne luăm și noi fix 10 minute de repaus și ne uităm puțin în urmă la 10 dintre momentele cheie din existența noastră ca brand 100% românesc dedicat vouă.

1. Am lansat în 2013 cu entuziasm și multe emoții primele noastre tricouri din colecțiile ”Român și pot” și ”Iubesc Românește”. Aveam 6 designuri la care muncisem mult și ne erau tare dragi și 1000 de alte mesaje și idei de expunere a frumosului românesc pe care ne doream din suflet să avem ocazia să le realizăm.





2. Simbolul românesc pe care l-am reinterpretat și care a avut un impact neașteptat a fost Lupul Dacic. Abia după ce am lansat primele tricouri cu acest simbol am înțeles cât era de îndrăgit și cât de mult își dorea publicul nostru să îl poarte. Tricouri, bluze, hanorace, căciuli, șepci, portofele, pantaloni, stickere...Lupul Dacic este acum prezent în toată gama de produse ColorEscu.



3. Anul Centenarului – 2018 a adus multe schimbări pentru ColorEscu. Amprenta noastră tricoloră ne-a întrecut toate așteptările. Sute de români au comandat hainele ColorEscu cu Amprenta și cu 100 România pentru a le purta în ziua marii sărbători și nu numai.



4. 2018 a fost și anul în care Ana Maria BRÂNZĂ – marea noastră campioană la scrimă, dar și marea noastră româncă ce promovează de ani buni valorile naționale – ne-a inclus în proiectul său Autentica, alături de alte 99 de branduri românești. Acela a fost și momentul în care legăturile noastre cu sportul s-au strâns și viața lui ColorEscu a cârmit tot mai mult în această zonă în care românescul, tricolorul și toate valorile noastre sunt prețuite.



5. Tot din 2018 datează și parteneriatul nostru cu Federația Română de Darts. ColorEscu devine Partener al evenimentelor la care ia parte naționala de darts a României, printre care Darts World Cup și Romanian Darts Festival. Am avut chiar onoarea de a crea echipamentul oficial al echipei naționale a României pentru Cupa Mondială.



6. ColorEscu semnează și tricourile pentru campionii la atletism. Printr-un parteneriat încheiat cu Federația Română de Atletism, indiferent de probele și competițiile pe care le-au câștigat în 2019 și 2020, sportivii clasati pe locul 1 primesc un tricou creat cu sufletul de ColorEscu pentru cei care își scriu numele în istoria atletismului românesc.




7. În anul 2019, ColorEscu devine Partener al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.



8. În 2021, tricourile funcţionale ColorEscu au fost purtate chiar la Jocurile Olimpice de la Tokyo de echipa de vâsle masculin a ţării noastre. De atunci, apropierea brandului ColorEscu de canotorii noștri a fost tot mai mare.






9. ColorEscu devine Partener al Federației Române de Scrimă și susține întrecerile Campionatului Național de Scrimă de tineret, la echipe, tricourile purtate de campionii locurilor 1 fiind create de ColorEscu.




10.  În urmă cu aproape un an, în 2022, se deschidea oficial Muzeul Fotbalului București! Cu mândrie anunțam că magazinul oficial al Muzeului găzduiește colecția specială Football Museum Bucharest & ColorEscu pentru fanii acestui sport.



Am ales cu greu aceste momente, pentru că importante pentru noi sunt zeci, nu 10! Uitându-ne la aceasta retrospectivă, vedem cât de mult s-a apropiat cursul nostru de cel al sportului românesc și asta ne face tare mândri. În tot acest timp însă, nu am încetat să ne îmbogățim colecția de haine și accesorii românești pentru voi – toți cei cărora vă datorăm faptul că am văzut devenit realitate momentul în care ColorEscu împlinește 10 ani de activitate!

Vă mulțumim din suflet!




 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!