ColorEscu este partener la Romanian Darts Festival

ColorEscu este partener la Romanian Darts Festival

Știți studiile alea în care se spune cum 80% dintre oameni încep anul în forță, hotărâți să facă mai mult sport? Și noi! :) Da, am inceput însă ușor, cu darts-ul. Și poate noi glumim acum, dar treaba e foarte serioasă. ColorEscu este în acest an mândrul Partener al celei de-a treia ediții a Romanian Darts Festival, cel mai important eveniment de acest gen din Europa de Est, organizat de Federația Română de Darts.

Simbolurile românești precum coloana infinitului și floarea vieții stilizate în modul caracteristic brandului ColorEscu se regăsesc acum pe tricoul oficial al competiției care va avea loc în perioada 26-28 ianuarie 2018, adică exact în acest weekend!

Totul se desfășoară la Hotel Intercontinental care devine, pentru trei zile, ȚINTA tuturor celor pasionați de acest sport. Vor fi acolo peste 400 de jucători profesioniști de darts, printre care și Michael Unterbuchner, seminfinalist la Campionatul Mondial BDO de la Lakeside și jucători ai echipei naționale de darts a României. E bine să știți și că intrarea pentru spectatori va fi liberă.

Romanian_Darts_Festival_2018_1

ColorEscu nu este la prima colaborare cu Federația Română de Darts. Pentru Campionatul Mondial de anul trecut, echipa națională a purtat tricourile ”Simbol tricolor”, personalizate special pentru acel eveniment.

Romanian Darts Festival 2018 2

Așa că vă așteptăm în weekend la Intercontinental, unde veți găsi și un stand ColorEscu, de unde puteți lua atât tricoul oficial al evenimentului, cât și alte modele din colecțiile noastre.

Afis Romanian Darts Festival 2018

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!