Card cadou de la ColorEscu

Card cadou de la ColorEscu

Unii dintre voi ați aflat că la ColorEscu am introdus CARDUL CADOU. Alții l-ați și folosit deja și cei dragi se bucură acum de hainele și accesoriile cu spirit românesc.

Am introdus acest produs ca să vă venim în ajutor când vreți să oferiți cadoul perfect, dar vă temeți că nu știți să alegeți exact acele produse care i-ar plăcea celui drag: Dacă vrea altă culoare? Dacă preferă o măsură mai mare să îi fie mai larg? O vrea polo sau tricou clasic? Mie îmi place borseta asta de piele pentru el, dar oare și lui i se pare ce trebuie? Eu am brățară cu tricolor și nu o dau jos niciodată, dar dacă lui/ei nu îi place la fel demult? Știu că e pasionat de simbolurile dacice, dar oare preferă Lupul Dacic mare print pe piept sau brodat mic pe un tricol polo..sau pe hanorac?…Oare îi place și șapca?

Să mai continuăm? :) Vă știm miile de griji și dileme din mesajele pe care ni le trimiteți și din discuțiile pe care le avem zilnic. Nici nu știți cât ne bucurăm să vedem că alegeți să faceți cadou produsele ColorEscu, care au ca misiune să promoveze frumosul românesc și să readucă în suflet, vii, simbolurile, elementele și personajele care ne reprezintă ca popor.

Card Cadou de la ColorEscu

Cum comanzi un Card Cadou de la ColorEscu?

  • Adaugi în coșul de cumpărături câte carduri cadou dorești
  • Plătești cu cardul sau prin OP
  • Primești prin e-mail cardul în format electronic. Acesta conține codul cardului
  • Trimiterea mailului se face în zilele lucrătoare, în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii
  • Destinatarul CARDULUI CADOU îl poate folosi imediat, scăzând valoarea acestuia din valoarea comenzii finale.

Card Cadou 150 lei de la ColorEscu

Ce e bine să știi despre CARDUL CADOU de la ColorEscu:

  • Un CARD CADOU poate fi folosit la o singură comandă plasată pe www.colorescu.ro sau la o singură achiziție efectuată în showroom-ul ColorEscu. Nu se oferă rest pentru cardurile folosite la comenzi cu valoare mai mică decât cea a cardulu.
  • Perioada de valabilitate a CARDULUI CADOU este de 12 de luni de la achiziţia lui.
  • Seria unui Card Cadou este valabilă pentru o singură comandă la care vei obține pe loc o reducere egală cu valoarea acestuia.
    Un produs achiziționat printr-un Card Cadou se poate returna în termen de 30 de zile de la data folosirii codului intr-o comanda.

Ne adaptăm și la cerințele mediului de business. Așadar, pentru CARD CADOU complet personalizat pentru angajați sau parteneri, solicitaţi o ofertă prin mesaj la adresa comenzi@colorescu.ro.

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!