Cauţi cadouri pentru pasionaţii de sport? Tricourile funcţionale de la ColorEscu sunt soluţia potrivită!

Cauţi cadouri pentru pasionaţii de sport? Tricourile funcţionale de la ColorEscu sunt soluţia potrivită!
Indiferent dacă te numeri printre pasionaţii de mişcare ce bifează cel puțin 3-4 antrenamente pe săptămână sau, din contră, faci parte din grupul celor mai puţin entuziasmaţi de ideea activităţilor sportive, un lucru e sigur: ai cel puţin un prieten sau o prietenă pentru care fitness-ul/alergarea/ciclismul reprezintă un stil de viaţă sau care practică regulat un sport.

Zi de naştere, onomastică, Paşte... cu siguranţă, cel puţin o dată pe an a trebuit să cauţi un cadou pentru acest pasionat de sport din viaţa ta. Şi, aproape de fiecare dată, te-ai întrebat ce ai mai putea să îi cumperi...

Da, ştim, doar pentru că una dintre pasiunile sale este sportul nu înseamnă că trebuie neapărat să îi dăruieşti ceva legat de acest hobby. Dar dacă ai putea să îi oferi ceva despre care ştii (aproape) sigur că o să îi placă şi că o să folosească? Orice sportiv are nevoie de... tricouri tehnice, iar noi avem exact soluţia pentru tine: oferă-i în dar un cadou românesc - un tricou funcţional de la ColorEscu, numai bun pentru antrenamente, cu design deosebit, inspirat din simbolurile româneşti, ca să iasă în evidenţă în sala de fitness,pe terenul de sport, prin păduri, prin parcuri, la competiții...

Tricouri funcţionale de la ColorEscu: un cadou perfect pentru sportivi

Încă de la momentul lansării, ColorEscu a fost aproape de sportivii din România şi a susţinut performanţa la orice nivel. Tocmai de aceea, am dezvoltat o gamă specială de elemente vestimentare dedicate celor pasionaţi de mişcare. Astăzi, suntem mândri să spunem că tricourile de la ColorEscu sunt purtate de sportivi profesionişti şi amatori din toată ţara, atât la competiţii internaţionale, cât şi la evenimente locale, maratoane şi curse individuale sau la antrenamentele din sala de sport.  

Tricou tehnic sport ColorEscu


Aşadar, în colecţia noastră de tricouri tehnice găseşti o serie de modele pentru sportivii şi sportivele din viaţa ta.

Tricoul Lup Dacic şi bluza de compresie sport Lup Dacic au un design inspirat de tricoul oficial al Echipei Naționale de Darts. Am fost tare mândri să îl facem pentru ei și se pare că le-a purtat noroc. Lupul Dacic era simbolul de pe stindardul cu care dacii porneau mereu în luptă. Le dădea încredere și putere că pot învinge mereu.

Tricoul România este tricoul oficial al sportivilor cu suflet de români adevărați. Deoarece, la ColorEscu, ştim că nu trebuie să faci parte din echipa națională ca să arăți că ești un sportiv român mândru de țara ta.

Tricoul Simbol România îmbină două dintre simbolurile de bază ale românilor - coloana și tricolorul. Coloana îți va aminti mereu că limita pentru tot ce poți face nu există decât în imaginația ta, iar tricolorul îți va spune că tot ce faci trebuie făcut cu sufletul pentru a învinge orice bariere.

Tricouri functionale ColorEscu

Toate elementele vestimentare din gama funcţională de tricouri tehnice sport sunt din material tehnic - poliester 100% cu uscare rapidă, special conceput pentru activități sportive. Iar ele sunt doar o parte din hainele şi accesoriile cu spirit românesc pe care le găseşti pe colorescu.ro :)

Şi-am încălecat pe-o roată
Şi v-am spus povestea toată
Despre ce cadou să luaţi
Şi ce haine-n dar să daţi
Celor care merg la sală
Fără s-aveţi vreo-ndoială.

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!