Tu ce cadouri românești oferi în luna martie? Cele 5 produse de la ColorEscu preferate de ...ele

Tu ce cadouri românești oferi în luna martie? Cele 5 produse de la ColorEscu preferate de ...ele
Luna martie vine cu gânduri de soare, vreme bună și stare pe măsură dar, pentru ei, cei care nu scapă niciun prilej să fie atenți și să răsfețe fetele din viața lor, vine și cu gândul: ”Anul ăsta ce le iau să fiu original?”.

La ColorEscu înţelegem că, uneori, să găseşti cadoul potrivit poate fi o adevărată provocare. Ne-am gândit, prin urmare, să vă venim în ajutor în aşa fel încât să găsiţi cadourile românești perfecte pentru luna martie, care să fie pe placul celor dragi. Am făcut o mică cercetare şi suntem gata să vă dezvăluim un secret: vă spunem care sunt cele 5 produse de pe colorescu.ro preferate, în acest moment, de cele care au cumpărat (sau au primit) ceva de la ColorEscu în ultima perioadă.

Vorbim, aşadar, de un top 5 al hainelor cu spirit românesc de damă ale momentului!

Fără alte introduceri, acestea sunt:

 

Tricou Infinitul unisex

Locul 5 - Tricou Infinitul, guler înalt, unisex
De un bleumarin închis, uşor de asortat, şi cu un model în galben viu, ce redă, stilizat, simbolul Infinitului, este simplu de înţeles de ce Tricoul Infinitul se numără printre hainele preferate de clientelor ColorEscu. Mai mult, gulerul înalt, ce îl scot din anonimat, şi modelul unisex transformă acest tricou într-o piesă vestimentară versatilă, numai bună de dăruit ca mărțișor sau cadou de 8 martie şi de purtat în orice zi de primăvară.

 

Hanorac Lupul Dacic dama
Locul 4 - Hanorac Lupul Dacic, fermoar, damă, culoare bleumarin
În mod complet nesurprinzător, locul 4 în topul preferinţelor doamnelor este ocupat de Hanoracul Lupul Dacic. Aceeași energie și simbolistică păstrate încă din vremuri dacice, într-un design nou, adaptat de ColorEscu la ceea ce reprezintă tendințele în moda străzii de astăzi, Lupul Dacic este un simbol puternic, pregătit să completeze o ținută casual originală. Un cadou potrivit, numai bun de purtat în zilele schimbătoare de martie, când soarele şi norii încă se întrec pe cer.

 

Tunica Vremuri Noi
Locul 3 - Tunică Vremuri Noi, culoare neagră
Pentru toate femeile care preferă o rochie de primăvară călduroasă în locul unei perechi de blugi, dar care, în acelaşi timp, nu vor să renunţe la o ţinută casual, Tunica Vremuri Noi este cadoul potrivit în luna martie, dar nu numai. Cu un design tradiţional reinterpretat într-o notă modernă, aceasta reuşeşte un echilibru perfect între femininitate şi comoditate, şi poate tocmai de aceea se află pe locul 3 în topul preferinţelor.

 

Hanorac Traditii
Locul 2 – Hanorac Tradiții, damă, culoare neagră
Combinaţia alb - negru nu dă niciodată greş, iar motivele tradiționale restilizate în stil modern scot din anonimat orice ţinută, fie ea casual sau elegantă. Hanoracul Tradiţii, de culoare neagră, cu imprimeu alb, se află pe locul 2 în topul preferinţelor doamnelor şi reprezintă, cu siguranţă, un dar perfect pentru oricine preferă o ţinută casual adaptată vremii schimbătoare de primăvară.

 

Bluza Infinitul roz
Locul 1 - Bluză Infinitul, mânecă 3/4, culoare roz
Infinitul este... roz! În nuanţe delicate, realizată dintr-un material special, de calitate premium, extrem de moale și de plăcut la purtat, Bluza Infinitul îţi umple ziua de veselie, poftă de dulciuri roz, jocuri și Infinit chef de viață. Cum să nu se situeze, aşadar, pe locul întâi în topul celor mai dorite bluze de damă de la ColorEscu? Cum să nu devină, astfel, un cadou perfect de 8 Martie?


Acum, că știți și ce le place, nu trebuie decât să le comandați rapid cadourile care li se potrivesc si apoi să vă bucurați de primăvară împreună!

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!