8 ani de spirit românesc

8 ani de spirit românesc
Poate că nu mulţi dintre voi ştiu acest lucru, dar 2 octombrie reprezintă, pentru noi, o dată cu adevărat specială: este „ziua de naştere” a ColorEscu – brandul care, de 8 ani, reinterpretează simbolurile româneşti în cheie modernă şi le aduce pe haine şi accesorii de calitate, purtate cu drag şi mândrie de toţi românii.

ColorEscu este o idee care a prins viaţă în anul 2013, născută din nevoia de a purta articole vestimentare care să ne reprezinte cu adevărat. Povestea a început cu o colecţie de şase tricouri, şi a ajuns astăzi la peste 150 de repere – haine și accesorii cu mesaje şi simboluri româneşti.

Cu muncă, cinste și mult zâmbet, poți construi în România proiecte frumoase, care să dea vieții tale profesionale și sociale sensul pe care îl cauți.” – aceasta este ideea care a stat la baza a tot ceea ce ColorEscu reprezintă astăzi.

Dragi iubitori de românesc, vă mulţumim tuturor!

Obstacole, provocări, surprize: cei 8 ani de existenţă au adus cu ei o varietate de momente de neuitat, însă scopul acestui articol nu este să le prezentăm pe toate :) Dacă sunteţi curioşi să citiţi mai multe despre istoria şi povestea noastră românească de până acum, o puteţi face aici, aici sau aici

Un lucru este sigur, însă: fără voi, toţi iubitorii de românesc care poartă cu mândrie hainele ColorEscu şi sunteți alături de noi în fiecare zi, nu am fi ajuns unde suntem.

Vă mulţumim tuturor pentru sprijinul vostru, pentru mesajele cu suflet şi încurajările voastre, pentru ideile creative şi sugestiile pe care ni le daţi şi, mai ales, pentru că iubiţi, la fel de mult ca noi, simbolurile tradiţionale şi spiritul românesc şi ne demonstraţi acest lucru purtând hainele şi accesoriile ColorEscu!

Tocmai de aceea, de ziua noastră, vă pregătim ceva special...

Pe 2 octombrie, fiţi atenţi la surprizele pe care vi le pregătim!

... dar nu vă spunem încă la ce ne-am gândit. Promitem, doar, că este ceva pe care mulţi dintre voi şi l-au dorit :) Detalii în curând pe Facebook, Instagram şi în newsletter :)
 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!