5 piese vestimentare esențiale pentru zilele reci

5 piese vestimentare esențiale pentru zilele reci
Chiar dacă temperaturile joacă ping pong în termometre, câte o repriză de zăpadă și ploi ne aduce aminte că iarna se află, totuși, aici cu noi cel puțin încă o vreme. Iar cum primăvara nu este niciodată cel mai cald dintre anotimpuri, nu strică să aruncăm un ochi în garderobă și să vedem dacă avem tot ce ne trebuie ca să trecem cu bine peste zilele reci. Iată 5 obiecte vestimentare esențiale pentru această perioadă.

1. Hanoracul cu glugă

Mânecă lungă, material rezistent, dar și ”căciulă” în caz de urgență – un hanorac cu glugă rămâne în topul opțiunilor de purtat pe vreme rea. Ca să nu ai bătăi de cap, alege o variantă ușor de asortat, în nuanțe neutre sau închise, așa cum este Hanoracul grej cu broderie de la ColorEscu sau hanoracul bleumarin cu lupul dacic – de bărbat sau de damă.

2. Bluza (sau puloverul) cu fermoar

Straturi, straturi, straturi – ele sunt cheia confortului pe vreme rece, pentru că îți permit să te simți comod și când e frig afară, dar și când ajungi la interior, unde e cald și bine. Iar un pulover sau o bluză cu fermoar sunt soluții deosebit de versatile și îți permit să te adaptezi cu ușurință temperaturii mediului înconjurător. La ColorEscu, găsești o jachetă numai bună de purtat pe afară, dar și înăuntru, precum și bluze comode cu fermoar pentru orice ocazie, așa cum este bluza grena cu broderie ColorEscu.

Tot la ColorEscu găsești și combinația perfectă de hanorac cu fermoar ȘI glugă, dacă vrei să bifezi ambele opțiuni într-o singură piesă vestimentară.

Jacheta Simbol Traditii ColorEscu


3. Bluza din bumbac ”de luat pe dedesubt”

Cu toții avem în garderobă multiple bluze cu mânecă lungă, dar nu toate se potrivesc ca ”prim strat” de luat pe dedesubt. O variantă simplă, din bumbac, în culori închise, ușor de asortat, poate face minuni. Un exemplu la îndemână pe care îl găsești pe colorescu.ro? Bluza Lupul Dacic bleumarin.

4. Bluza termică tehnică

Dacă ești o persoană care face mișcare și, mai ales, dacă obișnuiești să practici sport în aer liber sau să participi la diverse competiții, ai nevoie de o bluză de sport termică. Bluza termică România de culoare albastră pentru bărbați de la ColorEscu sau varianta neagră, disponibilă atât pentru sportive, cât și pentru sportivi te vor ajuta să faci față frigului atunci când ieși în parc la alergat.

5. Căciula

Câteodată, frigul de afară e așa năpraznic, că nicio glugă nu te ajută, așa că apelezi la clasica... căciulă de iarnă. Vrei cu Decebal sau cu Lupul Dacic? Vrei pe roșu, pe bleumarin sau pe negru? La ColorEscu ai de unde alege.

Și-am încălecat pe-un lemn
Și v-am dat un îndemn
Bine să vă îmbrăcați
De frig să vă apărați.
 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!