1989 nu este despre trecut, ci despre viitor – ColorEscu susține educația centrată pe valori

1989 nu este despre trecut, ci despre viitor – ColorEscu susține educația centrată pe valori

1989…un moment care înseamnă mult pentru generațiile de astăzi și pentru cele care vor urma. Atunci România și-a redobândit nu doar libertatea, ci și valorile și dreptul de a visa la un viitor mai bun. Cel mai frumos mod de a marca momentul 1989 este prin investiția în viitorul țării noastre, în generațiile care se formează acum și care ne vor reprezenta și ne vor defini în continuare.

În acest context, ColorEscu – brand de haine și accesorii românești – a lansat un model de tricou dedicat 1989 și direcționează 10% din vânzările acestuia către o serie de proiecte dedicate educației centrate pe unele dintre cele mai importante valori ale noastre: Libertatea, Curajul, Autenticitatea și Integritatea. Proiectele sunt derulate de Asociația Școala de Valori –   o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi călăuzește pe tineri să învețe să devină creatorii propriei vieți.
Tricouri 1989 ColorEscu

Reprezentanții ColorEscu, despre modelul special dedicat acestui proiect: ”Am simțit nevoia să dedicăm momentului 1989 un design special din care nu putea lipsi tricolorul nostru, așa cum a fluturat el în decembrie acum 30 de ani, cu toată speranța pe care a inspirat-o în acel moment istoric. Totodată, am vrut ca acest model să își pună și el amprenta asupra viitorului unor tineri care pot duce valorile României mai departe.

Elena Vasilică, Vicepreședinte Școala de Valori, despre colaborarea cu ColorEscu: ”Mulțumim ColorEscu pentru încredere, susținere și pentru contribuția la experiența educațională a tinerilor pentru care noi existăm.

Proiectul este derulat prin www.colorescu.ro –  site de unde pot fi achiziționate tricourile concepute special pentru această campanie.

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!