Iarna asta oferă cadou suveniruri româneşti! Ia-le de la ColorEscu

Iarna asta oferă cadou suveniruri româneşti! Ia-le de la ColorEscu

Cât de des ţi s-a întâmplat ca, atunci când te afli în căutarea unui cadou, să ajungi în una din următoarele două situaţii: fie să constaţi că ai prea multe opţiuni la dispoziţie (şi nu ştii ce să alegi în final), fie să nu îţi placă niciuna dintre opţiunile pe care le găseşti şi să ajungi să cumperi ceva (care nici măcar nu îţi place prea mult)? Ce-ar fi ca, în acest an, să alegi să oferi în dar ceva mai mult decât un simplu obiect pe care îl găseşti în toate magazinele. Un cadou deosebit, care vine şi cu o semnificaţie aparte? Noi îţi propunem să alegi suveniruri româneşti într-o altfel de formă: hainele și accesoriile cu spirit românesc la ColorEscu.

De ce suveniruri româneşti? Pentru că spiritul ţării noastre reprezintă o mică parte din identitatea indviduală a fiecăruia dintre noi. Un dar oferit cu o fărâmă de suflet românesc în el  este mai mult decât „un simplu cadou”.

De ce suveniruri de la ColorEscu? Pentru că, la ColorEscu, transformăm ideea de suvenir din „obiect deosebit cu rol decorativ”, în ceva practic: haine și accesorii deosebite inspirate din simbolurile tradiţionale şi din poveştile poporului român. Aşadar, deşi ColorEscu nu este un magazin de suveniruri în sensul tradiţional al cuvântului, aici poţi găsi obiecte prin care păstrezi şi duci mai departe spiritul românesc.

Suveniruri de la ColorEscu pentru cei dragi care vin în ţară la final de an

Pe lângă zilele libere petrecute cu cei dragi şi sărbătorile în sunet de clopoţei, sfârşitul de an înseamnă, adesea, încă un moment de bucurie pentru multe familii: întoarcerea acasă, pentru câteva zile, a multora dintre românii plecaţi peste hotare.

Posibil să te numeri şi tu printre cei care au rămas aici şi aşteaptă, numărând zilele până la revedere. Nu te gândi de pe acum la despărţire – chiar dacă timpul pe care îl petrec aici este scurt, bucuraţi-vă împreună de el. Poți să le faci însă cadou haine și accesorii de la ColorEscu. Au în ele fărâme de spirit românesc, pe care să le ia cu ei şi să le poarte atunci când le e cel mai tare dor de casă şi când gândul le zboară la tine. Dă-le în dar o bluză cu Puls Românesc, ca să poarte mereu cu ei culorile de acasă, ascunde-le în valiză o bluză Mândră, urmaşă a iei din străbuni, sau ai grijă să ia cu ei jacheta Semne Bune, ca să le aducă noroc indiferent de cât de departe se duc.

Cadouri româneşti pentru prietenii din străinătate

Te numeri printre românii care trăiesc peste hotare şi care vin acasă de sărbători? Câţi dintre prietenii sau rudele din străinătate nu te aşteaptă să te întorci şi cu un dar pentru ei? Şi ce le poţi oferi deosebit, dacă nu ceva românesc, original, pe care nu-l pot primi decât de la tine? Cadourile româneşti de la ColorEscu sunt ideea potrivită şi vor fi cu siguranţă apreciate.

Eticheta albastra ColorEscu

Oferă-le un hanorac „Lupul Dacic” – un simbol deosebit, care îţi creează şi şansa să deschizi o conversaţie faină despre ce a reprezentat acesta pentru istoria poporului nostru – o bluză Infinitul – inspirată de simbolul coloanei, unul dintre cele mai vechi simboluri din lume – sau o borsetă din piele Decebal. Fiecare dintre obiectele de pe site-ul nostru are în spate simboluri, tradiţii sau poveşti româneşti care merită spuse mai departe.

Suveniruri româneşti pentru toţi cei a căror inimă bate tricolor

Suvenirurile româneşti de la ColorEscu sunt, de fapt, haine create din dragoste pentru România şi pentru români care, într-o lume globalizată ce îşi pierde individualitatea, reinterpretează simbolurile tradiţionale şi le readuc la modă.

Tocmai de aceea, ele reprezintă un cadou deosebit pentru iubitorii de România de pretutindeni, fie că sunt gata să declare acest lucru sus şi tare, alegând să se mândrească cu tradiţiile pe un hanorac sau purtând Lupul Dacic pe o bluză, fie că vor să fie discreţi, afişându-l pe o jachetă.

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!