Găsește cadoul potrivit chiar astazi!

Găsește cadoul potrivit chiar astazi!

Fă-i cadouri românești, ca să știe cine ești!

Ne-a trebuit o vreme să înțelegem de ce așa multe dintre hainele și accesoriile cu spirit românesc de la ColorEscu ajung să fie oferite cadou. Ne-am gândit că poate oferta de cadouri românești este limitată și ajunge lumea la noi. Ne-am gândit că oamenii văd produsele noastre numai bune și pe post de suveniruri românești. Apoi am zis că asta e, avem un talent nedescoperit de a da oamenilor idei de cadouri.

Cu timpul am înțeles însă. Prietenii lui ColorEscu sunt cei care nu aleg cadouri la întâmplare pentru că știu că un cadou spune mai mult despre tine decât despre cel căruia i-l oferi. Este ca și când ai lua o bucățică din tot ce îți place ție mai mult și ai oferi-o în dar. Acesta este adevăratul cadou!

Să te gândești la preferințele și pasiunile celor dragi și apoi să cauți un cadou care să li se potrivească, dar care să îți placă și ție și să îl poți oferi cu toată inima: aceasta este o formă de rețeta pe care nu mulți o știu. Dar ai noștri, da! 😊

Și pentru că iar au venit acele zile în care sărim din click în click după idei de cadouri de Crăciun și cadouri pentru toate sărbătorile ce vor mai urma, vă dam o mână de ajutor cu organizarea.

Știm deja că v-ar plăcea cadouri românești, originale, de calitate, care să iasă în evidență, să smulgă zâmbete și să nu vă golească portofelul (nici pe cel virtual).

Este bine să știți că avem și tricouri pentru călduroși și bluze și hanorace pentru friguroși. Și șepci care apără de soare, și căciuli care apără de vânt. Ce să mai? Avem cam de toate...și mai facem 😊

Cadouri cu simboluri românești

Pentru cunoscători, pentru cei care înțeleg și prețuiesc forța simbolurilor românești, avem o colecție bogată – și imprimată și brodată. De la lupul dacic la chipul de dac, la bour, zimbru....toate sunt perfecte pentru a fi oferite în dar cuiva care prețuiește românescul.

La fel de potrivite sunt și personajele precum Cuza, Eminescu, Decebal și alți români mândri.

Cadouri sport cu design Românesc

Sigur ați aflat deja că ne-am diversificat gama de haine și am introdus tricouri și bluze cu mânecă lungă din material tehnic, cu uscare rapidă. Sportivii noștri (fie ei profesioniști sau amatori) nu trebuie să mai facă niciun compromis – au acum și design original românesc și material special pentru activitățile lor.

Ai un prieten care iubește sportul și este mândru de originile sale românești? Ai o colecție întreagă din care să îi alegi cadoul!


Cadouri pentru cupluri și familii

În plin sezon de cadouri se reactivează cuplurile salvatoare – Zmeul Însuși și Mama Zmeilor cu ai lor pui de zmei, Jupânul și Jupâneasa sau tricourile pereche cu modele românești. Sunt perfecte atunci când nu vrei să faci doar un prieten fericit, ci o întreagă familie.


 


Cadouri pentru motocicliști și bicicliști

Motocicliștii suferă puțin iarna de dor de ducă și dor de prietenii lor pe două roți. Frigul îi face morocănoși sau măcar melancolici. Dacă le iei un cadou prin care să le arăți că te gândești la pasiunea lor, sigur se vor înveseli. 

Dacă după ideile de mai sus încă mai vrei să aprofundezi subiectul, te așteptăm oricând pe www.colorescu.ro și în showroom-ul nostru din București.

 

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!