Testimoniale

Testimoniale

 • P O

  Pavăl Oana

  quot Recomand cu căldură ColorEscu. Cumpar de anul trecut tricouri pentru soțul meu și sunt mulțumită de întreaga colaborare, de calitatea produselor, de modul de împachetare, de promptitudine, de diversitate. Mă bucur că în sfârșit am găsit tricouri mari pentru bărbați adevărați.
 • C P

  Cosmin Pană

  quot Ieri am primit produsele. Deși a fost o mică...dar mică situație, cei de la ColorEscu nu s-au rezumat la a-și cere scuze, ci au făcut ceva ce fac cei care își respectă clienții. Au livrat produsele personal aseară. Mai rar în peisajul autohton. Produse - frumoase, materiale de calitate și cu spirit românesc. Spor!
 • C H

  Corina Hav

  quot Tricouri de foarte bună calitate, comanda a fost expediată și a ajuns foarte rapid. Recomand!
 • G A

  Gabriela Alexe

  quot Îmi ador noile tricouri: materialul este foarte plăcut, împachetarea tare simpatică și livrarea rapidă! Mulțumesc! Le voi purta cu drag!
 • Ș B

  Ștefan Bălasa

  quot Comandă online. Tricouri de bună calitate, imprimeuri de asemenea, prezentate superb, în săculeț de bumbac. Comandă făcută cu 3 zile în urmă, confirmată și plătită online ieri, primită azi. Măsurile la tricouri sunt o idee mai mici decât standardul. O experiență pozitivă, vă mulțumesc!
 • E P

  Elena Alexandra Prisăcaru

  quot Super mulțumită de voi, faceți o treabă excelentă! Big UP ColorEscu! #romanianbrand #romanianclothes #autentic
 • F C

  Florin Cristea

  quot Calitate extraordinară! Am tricoul negru cu 100% România și rezistă foarte bine la spălari, iar materialul este foarte plăcut la atingere.
Recomand cu căldură ColorEscu. Cumpar de anul trecut tricouri pentru soțul meu și sunt mulțumită de întreaga colaborare, de calitatea produselor, de modul de împachetare, de promptitudine, de diversitate. Mă bucur că în sfârșit am găsit tricouri mari pentru bărbați adevărați.

Pavăl Oana

Ieri am primit produsele. Deși a fost o mică...dar mică situație, cei de la ColorEscu nu s-au rezumat la a-și cere scuze, ci au făcut ceva ce fac cei care își respectă clienții. Au livrat produsele personal aseară. Mai rar în peisajul autohton. Produse - frumoase, materiale de calitate și cu spirit românesc. Spor!

Cosmin Pană

Tricouri de foarte bună calitate, comanda a fost expediată și a ajuns foarte rapid. Recomand!

Corina Hav

Îmi ador noile tricouri: materialul este foarte plăcut, împachetarea tare simpatică și livrarea rapidă! Mulțumesc! Le voi purta cu drag!

Gabriela Alexe

Comandă online. Tricouri de bună calitate, imprimeuri de asemenea, prezentate superb, în săculeț de bumbac. Comandă făcută cu 3 zile în urmă, confirmată și plătită online ieri, primită azi. Măsurile la tricouri sunt o idee mai mici decât standardul. O experiență pozitivă, vă mulțumesc!

Ștefan Bălasa

Super mulțumită de voi, faceți o treabă excelentă! Big UP ColorEscu! #romanianbrand #romanianclothes #autentic

Elena Alexandra Prisăcaru

Calitate extraordinară! Am tricoul negru cu 100% România și rezistă foarte bine la spălari, iar materialul este foarte plăcut la atingere.

Florin Cristea

Ador această companie și o voi recomanda neîncetat ❤️ Produsele lor sunt extrem de plăcute pe piele, iar de imprimeuri... numai de bine! Ce mod frumos de a ne celebra dragostea față de țară!

Ianuș Monica

Recomand cu toată încrederea produsele ColorEscu! Calitate foarte bună, prețuri accesibile. Oameni cu inspirație, seriozitate și profesionalism.

Cosmin Trandafir

Tricourile sunt minunate! Astăzi am primit și hanoracul. Sunt foarte mulțumit. Totul e de calitate. Nu mă așteptam, sincer, ca totul să fie așa rapid. #colorescu #multumesc

Ivan - Mihai Adam Ivan - Mihai

Suport clienți Luni-Vineri: 10:00-18:00

0770.949.155 comenzi@colorescu.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost sters din favorite!